102 biler klar til levering til Randers Kommune

Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Randers leverede fredag ​​morgen 102 nye Renault Captur til hjemmeplejen i Randers Kommune, som således skiftede de gamle Renault Captur ud med spritnye.

Fredag ​​d. 31 / 8-18 stod til rækker med hele 102 nye Renault Captur linet op foran Pedersen & Nielsen på Århusvej - klar til at blive leveret til hjemmeplejen. In the next four years, the new cars shall not drive less than 10 million km in total.

Tre gange i træk har Pedersen & Nielsen Automobilforretning vundet tilbud om levering af hjemmebiler til Randers Kommune, og for anden gang faldt valget på Renaults populære crossover - Renault Captur.

" Vi har været meget begejstrede for denne dag, og det er blevet stødte hårdt for at få de 102 biler klar til den store dag i dag. Vi er naturligvis meget stolte over, at vi igen er blevet valgt til at levere biler til hjemmeplejen i Randers Kommune. Vi har har haft et stort samarbejde med hjemmepleje i de sidste mange år, og vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet, siger salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen, Jan Kronborg Madsen.

Pedersen & Nielsen kan også være glade for at opretholde og servicere 102 Renault Captur for de næste fire år.

- Dette er en vigtig aftale for os, da det er en del af vores strategi, at vi vil fortsætte med at vokse. Samtidig er det vigtigt for os at være stærke på lokalt plan, og dette aftale bidrager meget til dette, lyder det fra Jan Kronborg Madsen.

Næstformand for omsorgsudvalget i Randers Kommune, Susanne Nielsen, fortæller, at der har været en arbejdsgruppe bestående af medarbejderrepræsentanter fra hjemmepleje, som har testet og peget på de tilbudte biler i forhold til ergonomi og funktionalitet, hvilket indeholdt en samlet vurdering sammen med sikkerhed og økonomi. Baseret på den samlede vurdering blev det besluttet, at Pedersen & Nielsen har givet det mest fordelagtige tilbud på Renault Captur Van som en almindelig hjemmebil. "We are pleased that I have the allocation criteria to prioritize the employees 'working environment and I am sure we have found the right balance between ergonomics, economy and safety," says Susanne Nielsen, and continues:


- Vi er kun glade for, at Pedersen & Nielsen tilbød den vindende bil, da Randers Kommune har haft et godt samarbejde med virksomheden i en årrække.