Pedersen & Nielsen skal levere 148 biler til Randers Kommune

Pedersen & Nielsen Automobilforretning vinder EU-udbud på leasing af hjemmeplejebiler til Randers Kommune.  I alt 95 Renault Captur og 53 Volvo EX30 skal leveres på den anden side af sommeren, og serviceres de næste fire år på det lokale autoriserede værksted på Aarhusvej 115 i Randers.

Siden 2009 har Pedersen & Nielsen været lokal leverandør til hjemmeplejen i Randers Kommune, og denne gang bliver ingen undtagelse, når der på den anden side af sommeren leveres hele 148 nye biler. Derudover er det heller ikke første gang, at hjemmeplejepersonalet skal prøve kræfter med den populær cross-over fra Renault. Pedersen & Nielsen har nemlig tidligere leveret 102 Renault Captur til hjemmeplejen i Randers Kommune.

- Vi er meget stolte over, at vi igen er blevet udvalgt til at levere biler til Randers Kommune. Vi har de sidste mange år haft et fantastisk samarbejde med Randers Kommune, og vi er rigtig glade for at skulle fortsætte samarbejdet, siger salgsdirektør hos Pedersen & Nielsen, Jan Kronborg Madsen.

Valget faldt på Renault Captur og den fuldelektriske Volvo EX30 fra Pedersen & Nielsen som det mest økonomiske og fordelagtige tilbud. Et tilbud som er beregnet ud fra pris, ergonomi og funktionalitet. Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning er der stor tilfredshed med den nye aftale.

Pedersen & Nielsen kan yderligere glæde sig over at skulle vedligeholde og servicere de i alt 148 biler de næste fire år – en opgave de naturligvis endnu engang ser frem til at løfte på det autoriserede Renault og Volvo værksted på Aarhusvej i Randers.

 

På billedet ses:

Thomas Krarup: Direktør for Sundhed, kultur og omsorg i Randers Kommune
Jan Kronborg Madsen: Salgsdirektør ved Pedersen og Nielsen