Suzuki Swift

Forvent mere af den nye Suzuki Swift. Der er mange grunde til at blive imponeret over den nye Suzuki Swift. Den har fået et nyt facelift og kommer med mild hybrid som standard, og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde. Allerede som standardudstyr får du blandt andet avancerede sikkerhedssystemer med som aktiv fartpilot og meget mere. I de højere udstyrsmodeller: Action og Exclusive finder du sikkerhedsudstyr, der normalt findes i dyrere biler.

 

Mild hybrid er standard i Suzuki Swift

I den nye Swift er 12V mild hybrid-teknik standard. Det betyder at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren ved igangsætninger og accelerationer, så du sparer benzin og CO2-udleding. Ved blandet kørsel kører bilen 21,3 km/l ifølge WLTP, hvilket er blandt klassens bedste brændstoføkonomi.

 

Høj sikkerhed i den nye Suzuki Swift

Suzuki Swift tilbyder en af klassens mest omfattende sikkerhedspakker. Fx er alle modeller udstyret med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter. Og allerede fra Action udstyrsvarianten får du også unikke detaljer som blindvinkel advarsel, skiltegenkendelse og vognbaneassistent med force-back.

Det innovative nødbremsesystem advarer dig, hvis bilen kommer for tæt på en forankørende bil. Derefter øges bremsetrykket, og endelig bremser bilen selv helt ned, hvis du ikke gør det. Det kan mindske følgerne af et sammenstød og i bedste fald afværge det helt.

Den aktive fartpilot fungerer sammen med bilens radarsystem, der måler afstanden til den forankørende bil og justerer hastigheden derefter. Dermed kan bilen holde den rigtige sikkerhedsafstand. Du kan skifte gear uden at de-aktivere fartpiloten, hvilket gør kørslen mere komfortabel. Du kan i øvrigt indstille følsomheden i 3 niveauer.

 

Full-LED forlygterne giver et utroligt klart lys og med automatisk op- og nedblænding kører du altid med det bedste udsyn.

 

Højt standardudstyr i Suzuki Swift

Suzuki Swift Action og Exclusive er udstyret med et blandt andet 7” touchskærm, DAB+ radio, bluetooth, bakkamera, Apple CarPlay og Android Auto samt navigation med Vesteuropa. Du kan se mere specifikt i pris- og udstyrslisten øverst på siden, hvilke udstyr der følger med i de forskellige udstyrsvarianter.

 

Suzuki Swift udstyrsvarianter

Den nye Suzuki Swift findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Anmeldelser af Suzuki Swift

Alt i alt er Suzuki Swift en flot udstyret bil med en fin motor og rimelige pladsforhold. Køreglæden er moderat på grund af styretøjet, og interiøret virker gammeldags. Men kan man leve med det, får man en ellers fin bil med Suzukis tryghedsskabende garanti på tre år eller 100.000 km.”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Suzuki Swift er virkelig velkørende og sjov på en møde, hvor det kan udnyttes i det daglige… Styringen er hurtig og velafvejet, hvilket gør Swift til en lille køremaskine. Findes et kringlet stykke landevej, kan man have det decideret sjovt uden at køre halsbrækkende stærkt. Her spiller den lave køreposition og den køreklar vægt under et ton en stor rolle.
- Bilbasen (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet