Ny Suzuki Swift

Forvent mere af den helt ny Swift model. Der er mange grunde til at blive imponeret over den nye Suzuki Swift, der er 4. generation i rækken af populære Swift-modeller gennem tiden.

Den nye Swift kommer med mild hybrid som standard, og så byder den på mere sikkerhedsudstyr end nogensinde. Allerede som standardudstyr får du blandt andet avancerede sikkerhedssystemer med som nødbremse med fodgænger- og cykelistgenkendelse. Derudover er førerovervågning, blindvinkel advarsel og skiltegenkendelse, kombineret med en intelligent hastighedsassistent, også standard.

 

Mild hybrid er standard i Suzuki Swift

I den nye Swift er mild hybrid-teknik standard. Det betyder at en lille elmotor sørger for at assistere benzinmotoren ved igangsætninger og accelerationer, så du sparer benzin og CO2-udleding. Ved blandet kørsel kører bilen 22,7 km/l ifølge WLTP, hvilket er blandt klassens bedste brændstoføkonomi.

 

Høj sikkerhed i den nye Suzuki Swift

Suzuki Swift tilbyder en af klassens mest omfattende sikkerhedspakker. F.eks. er alle modeller udstyret med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter.

Det innovative nødbremsesystem advarer dig, hvis bilen kommer for tæt på en forankørende bil. Derefter øges bremsetrykket, og endelig bremser bilen selv helt ned, hvis du ikke gør det. Det kan mindske følgerne af et sammenstød og i bedste fald afværge det helt.

Den aktive fartpilot fungerer sammen med bilens radarsystem, der måler afstanden til den forankørende bil og justerer hastigheden derefter. Dermed kan bilen holde den rigtige sikkerhedsafstand.

Full-LED forlygterne giver et utroligt klart lys og med automatisk op- og nedblænding kører du altid med det bedste udsyn.

 

Højt standardudstyr i Suzuki Swift

Den nye Suzuki Swift bliver et udstyrsstykke uden lige, hvor selv indgangsmodellen som standard har 9” infotainmentsystem med bakkamera og navigation samt CarPlay/Android Auto og Suzuki Connect. Fuld LED i for- og baglygter, nøglefri betjening og trykknapstart bliver også standard.

 

Suzuki Swift udstyrsvarianter

Den nye Suzuki Swift findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Suzuki Swift

”Den nye Suzuki Swift er den helt rigtige bil til dig, der ikke vil bruge penge på en elbil”
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)


”Suzuki Swift – Økonomisk minibil dækker de basale behov”
- FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet