Pedersen & Nielsen Serviceabonnement

Tryghed og budgetsikkerhed


Med et serviceabonnement kan du trygt overlade ansvaret for autoriseret service til os – vi sikre at din bil er i professionelle hænder. Med en fast månedlig ydelse slipper du for at frygte den næste værkstedsregning – vi tager os nemlig af din bil uanset hvor mange service og reparationer din bil har behov for.

Som autoriseret værksted har vi adgang til producentens nyeste viden, originale reservedele samt nyeste software, hvilket betyder at service hos os forlænger fabriksgarantien og øger gensalgsværdien af din bil.

Vores service abonnement kan tegnes på bilmærkerne Volvo, Ford, Kia, Renault, Dacia, Suzuki, Mazda og Polestar.


Vil du høre mere om vores serviceabonnement?
Udfyld formularen længere nede på siden, så kontakter vi dig.

Dine fordele ved Pedersen & Nielsen Service abonnement

  • En fast månedlig udgift. Ingen bekymring for uforudsete udgifter.
  • Professionel, autoriseret service og vedligeholdelse med originale reservedele.
  • En altid ajourført og opdateret bil i henhold til fabrikkens forskrifter.
  • Valgfriheden til at vælge mellem alle Pedersen & Nielsens værksteder.
  • Højere gensalgsværdi.

 

Hos Pedersen & Nielsen tilbyder vi tre serviceabonnementsløsninger, så du kan finde den aftale der netop passer til dit behov og budget. Læs mere om vores abonnementsordninger nedenfor.


Med Pedersen & Nielsens Basis Service abonnement sikrer du blandt andet bilens sikkerhed med autoriseret serviceeftersyn efter fabrikantens forskrifter. Aftalen kan tegnes indtil bilen er 12 måneder.
Læs mere her


Med Pedersen & Nielsens autoriseret basis-abonnement, slipper du for uforudsete værkstedsomkostninger i forbindelse med service. Aftalen kan tegnes indtil bilen er 12 måneder.


Med Pedersen & Nielsens service og vedligeholds abonnement, slipper du for uforudsete værkstedsomkostninger i forbindelse med service og reparationer. Derudover får du en række ekstra fordele som gør din hverdag som bilejer meget nemmere. Aftalen kan tegnes indtil bilen er 12 måneder. 

Vi er klar til at hjælpe

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.