Pedersen & Nielsen Serviceaftale

Tryghed og budgetsikkerhed


Med en serviceaftale kan du trygt overlade ansvaret for autoriseret service til os – vi sikre at din bil er i professionelle hænder. Med en fast månedlig ydelse slipper du for at frygte den næste værkstedsregning – vi tager os nemlig af din bil uanset hvor mange service og reparationer din bin har behov for.

Som autoriseret værksted har vi adgang til producentens nyeste viden, originale reservedele samt nyeste software, hvilket betyder at service hos os forlænger fabriksgarantien og øger gensalgsværdien af din bil.

Serviceaftalen kan tegnes på bilmærkerne Volvo, Ford, Kia, Renault, Dacia, Suzuki, Mazda og Polestar.


Vil du høre mere om vores service og reparationsaftale til din bil?
Udfyld formularen længere nede på siden, og vi ringer dig op.

Dine fordele ved Pedersen & Nielsen Serviceaftale

  • En fast månedlig udgift. Ingen bekymring for uforudsete udgifter.
  • Professionel, autoriseret service og vedligeholdelse med originale reservedele.
  • En altid ajourført og opdateret bil i henhold til fabrikkens forskrifter.
  • Valgfriheden til at vælge mellem alle Pedersen & Nielsens værksteder.
  • Højere gensalgsværdi.

Hos Pedersen & Nielsen tilbyder vi tre serviceaftale-pakker, så du kan finde den aftale der netop passer til dit behov og budget. Læs mere om vores serviceaftaler nedenfor.

Basis Serviceaftale hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning


Med Pedersen & Nielsens Basis Serviceaftale sikrer du blandt andet bilens sikkerhed med autoriseret serviceeftersyn efter fabrikantens forskrifter. Aftalen kan tegnes indtil bilen er 12 måneder.

Service & reparationsaftale hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning


Med Pedersen & Nielsens Service og Reparationsaftale slipper du for uforudsete værkstedsomkostninger i forbindelse med service og reparationer. Aftalen kan tegnes indtil bilen er 12 måneder.

Service & reparationsaftale + (plus) hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning


Med Pedersen & Nielsens Service og Reparationsaftale+ slipper du for uforudsete værkstedsomkostninger i forbindelse med service og reparationer. Derudover får du en række ekstra fordele som gør din hverdag som bilejer meget nemmere. Aftalen kan tegnes indtil bilen er 12 måneder.

* Alle ydelser kan tilkøbes til en serviceaftale for en merpris. Overnævnte fra priser, kan varierer efter bilmærke. Priseksempel er på Ford Kuga 2.5 Plug-in Hybrid.

Vi er klar til at hjælpe

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.