Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er en af Jyllands største bilforhandlere med tilhørende autoværksteder. Vores bilmærker Volvo, Ford, Kia, Suzuki, Nissan, Mazda, Maxus, JAC og Isuzu forhandles og serviceres af vores 10 autoriserede afdelinger.

Vores salgsafdelinger i Aalborg, Randers, Auning, Risskov, Frederikshavn, Hadsund, Grenaa, Sønderborg, Aabenraa og Hjørring bestræber sig på at yde professionel rådgivning, når du skal købe eller lease din næste bil. Vores autoriserede Volvo, Ford, Kia, Nissan, Suzuki, Mazda, Polestar, Maxus, JAC og Isuzu autoværksteder står klar med autoriseret og professionelt personale til at håndtere service og reparation af din bil.

Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning vil vi levere de produkter og ydelser, samt den rådgivning om biler, som vore kunder efterspørger. Vi vil have en 1. plads i forbrugernes bevidsthed og være Det Naturlige Valg...


Vort idégrundlag, eller måden vi når vores vision er følgende:

 

Vi vil drive virksomheden på en sådan måde, at medarbejderne er stolte af, at være en del af den og føler sig som en uundværlig del af den.

 

Vi vil skabe og sikre gode arbejdspladser, der tilgodeser flest mulige menneskelige krav i form af såvel materielle som immaterielle goder, såsom aflønning, tryghed, personlig udvikling etc. for derved at medvirke til en god tilværelse. 

 

Vi vil udvise taknemmelighed og ansvarlighed over for det samfund vi som virksomhed er en del af, ved at handle på en etisk og moralsk ansvarlig måde, der afføder respekt fra omverdenen.

 

Vi vil sikre kunderne de bedste totale transportløsninger. 

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

CVR-nr 14854738

Find kontaktinformationer på vores afdelinger her.