Skal vi give din bil et forsikringstjek?

Pedersen & Nielsen samarbejder med Tryg - Danmarks største forsikringsselskab.

Via Tryg kan vi tilbyde dig en attraktiv bilforsikring, så du er godt dækket og får hurtigt kompetent hjælp og service hos Pedersen & Nielsen, hvis uheldet er ude.

Hos Tryg kan du vælge mellem forskellige pakker, som indeholder forskellige dækninger. Fælles for dem alle er at de indeholder ansvars- og kaskoforsikring, så din bil dermed er godt dækket lige meget hvilken pakke du vælger. De større pakker indeholder derudover dækninger såsom Tryg Vejhjælp, som tilbyder assistance hele døgnet rundt og kan hjælpe på stedet, eller Parkeringsskade, som dækker buler fra f.eks. indkøbsvogne og bildøre.

Som kunde hos Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, som er den største aktionær i Tryg. Du har derfor mulighed for at få udbetalt bonus, på typisk 5-8 % af det du har betalt for dine forsikringer året før.  

   

Kontakt din Pedersen & Nielsen sælger eller servicerådgiver for mere information.

Som ny Tryg-kunde kan vi tilbyde dig en række særlige fordele:

   

Altid 20% rabat på din bilforsikring

   

Yderligere 10% rabat på din bilforsikring det første år, hvis du bliver Tryg helkunde*.

   

Mulighed for bonus fra TryghedsGruppen på typisk 5-8 %

   

De rigtige dækninger til din bil – uanset om du ejer eller leaser, og om bilen kører på benzin, diesel, el eller hybrid.

   

Din bil bliver repareret hos Pedersen & Nielsen ved skade

Vidste du at:

  • Som kunde i Tryg er du automatisk medlem af TryghedsGruppen, der er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Som medlem er du derfor også med til at skabe større tryghed i Danmark gennem TrygFonden, der årligt støtter velgørende formål som f.eks. hjertestartere, hjerteløbere, livreddere m.m.
  • Der er opsat hjertestarter udenfor indgangen ved samtlige Pedersen & Nielsen afdelinger. Skulle du få brug for at redde liv, er hjertestarterne tilgængelige døgnet rundt.

*Helkunde: når du har indbo-, ulykke-, rejse-, hus- eller bilforsikring hos Tryg