Dækskifte hos Pedersen & Nielsen

Dækvalget er afgørende for sikkerheden. Kører du på sæsondæk (sommer/vinter) skal du skifte dæk, når sæsonen skifter. Når vejret skifter, og temperaturerne nærmer sig 5-7°, giver vinterdæk den bedste sikkerhed.  Det anderledes dækmønster og den blødere gummi, som er i et vinterdæk, giver et meget bedre vejgreb på sne og isglatte veje her i vinterhalvåret. 

Fakta om vinterdæk: 

  • Jo koldere, jo mere effektive er vinterdæk. 
  • Vinterdæk har brede slidbaneblokke og ekstra furer i slidbanen, der giver dækket ekstra bid til at gribe fat i glatte vejbaner og skarpe sving – og til at lede ophobet sne væk.
  • Sommerdæk slides hurtigere end vinterdæk ved kolde temperaturer.

Priser på Goodyear sommer- og vinterdæk

Herunder finder du vores aktuelle priser på Goodyear sommer- og vinterdæk. Kontakt din lokale Pedersen & Nielsen afdeling, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende. 

Opbevaring af dæk

Når du får lavet dækskifte, om det er sommer- til vinterdæk eller omvendt, kan Pedersen & Nielsen hjælpe dig med at opbevare de dæk du ikke bruger - så slipper du for selv at have dem stående.

Der er ikke nogen skjulte omkostninger, når du vælger at opbevare dine dæk på vores dækhotel. Du får en regning med en fast pris for opbevaringen, så det gør dit budget overskueligt. Når dine dæk er hos os, skal du ikke bekymre dig om sikkerheden. Vi opbevarer dine dæk under nøje opsyn.

De klare fordele er altså, at du får dine dæk opbevaret til en overskuelig pris, og på et sikkert og opdateret dækhotel, når du får lavet dækskifte hos Pedersen & Nielsen.

Afmonteringsdæk hos Pedersen & Nielsen

Afmonteringsdæk er dæk fra helt nye biler, der er afmonteret før bilen bliver sendt på gaden, typisk fordi kunden til bilen ønsker anden dæktype i forbindelse med købet.

Afmonteringsdæk er altså helt nye dæk, som vi har mulighed for at sælge til en reduceret pris. Vi har altid et stort udvalg af afmonteringsdæk på lager.

Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen reservedelsafdeling, og hør nærmere om vi har noget, der passer til din bil.

Priser på Bridgestone vinterdæk:

Priser på Bridgestone komplethjul:

Priser på Volvo komplethjul:

Priser på Volvo komplethjul: