Pedersen & Nielsen udvider porteføljen med Isuzu

Pedersen & Nielsen slutter sig til det danske ISUZU-forhandlernetværk på lokationerne, Frederikshavn, Aalborg, Grenå, Auning, Aabenraa & Sønderborg.

Tilføjelsen af de seks nye Pedersen & Nielsen forhandlere bringer det samlede antal ISUZU-forhandlere i Danmark op på 22, idet de to nye forhandlere i hhv. Aalborg og Grenå erstatter eksisterende forhandlere.

Hos Pedersen & Nielsen har vi allerede stor erfaring med erhvervssalg, og derfor glæder vi os over at blive en del af ISUZU Danmark, så vi kan få flere spænende vare på hylderne.

 
Jesper Brix, administrerende direktør hos Pedersen & Nielsen, tilføjer: "Den prisvindende ISUZU D-Max er bestemt attraktiv for vores kunder fra erhvervs-, bygge- og landbrugsindustrien og har ikke tidligere været tilgængelig lokalt i flere af vores forhandlerområder. Med vores dedikerede erhvervssælgere, der allerede er placeret i koncernen, er vi i stand til at tilbyde demonstrering af modellen, så kunder, der er interesseret i at udforske D-Max og prøvekøre den, kan gøre det præcis når det passer i deres hverdag. Med vores fortsatte investering i mennesker og faciliteter er vi godt positioneret til at repræsentere ISUZU Danmark i vores forhandlerområder på tværs af Jylland, og det er den perfekte tilføjelse til vores produktsortiment."

Salgsdirektør for ISUZU Danmark, René Andersen, kommenter "Ved at byde Pedersen & Nielsen velkommen til ISUZU-forhandlernetværket giver det os mulighed for at levere pick-ups til et meget bredere publikum ved at målrette mod nye uudforskede lokalområder. Deres ry for fremragende kundeservice og omfattende viden om de lokale landbrugs- og erhvervsområder gør dem til en værdifuld tilføjelse til vores netværk, og jeg glæder mig til at se dette partnerskab vokse og blomstre.”

ISUZU D-Max tilbyder klasseførende sikkerhed og terrænegenskaber med en nyttelast på 1 ton og 3,5 tons trækkapacitet i karrosserityper med Single, Ext. Cab eller Crew Cab kabine. D-MAX modellen leveres som standard med fartpilot, Stop & Start, automatiske forlygter og vinduesviskere og slidstærkt indtræk.

Premium-udgaven tilføjer parkeringssensorer bagtil, opvarmede forsæder og 18-tommer alufælge, læderinteriør, nøglefri adgang og start med trykknap, dobbeltzonet klimaanlæg og et bakkamera plus en 7-tommer multimedieskærm med Apple CarPlay og Android Auto. Topmodellen, Exclusive, har en 9-tommer multimedieenhed, otte højttalers lydanlæg og gun-metal grå stylingelementer.

Udover salg af Isuzu bliver vi også en del af vores autoriserende værkstedsprogram, således vores seks Isuzu-afdelinger kan servicere bilerne lokalt. 

 

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Vores andre nyheder og kampagner