PREBOOK den nye Renault Megane E-Tech Electric – 100% elektrisk SUV

Forudbestil Renault Megane E-Tech Electric allerede nu, eller bestil en prøvetur, når den lander omkring april i en af vores Renault-afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Randers eller Grenaa til prøvekørsel.

Renault Megane E-Tech Electric

10 år efter lanceringen af den succesfulde Renault Zoe præsenterer Renault nu en længeventet ny elbil i 2022.

I den nye Renault Megane E-Tech Electric får du en sedan med en SUV-lignende front. Rækkevidden lyder på op til 470 km. (WLTP)*, og motoren, som ikke siger en lyd, har op til 220 hk., og kan præstere 0-100 km/t på bare 7,4 sek.

Bagagerummet på 440 liter kan også sagtens rumme alt hvad du skal bruge i hverdagene eller på kør-selv-ferien. Når du er på en af de længere tur - det kunne være en kør-selv-ferie - så tager det kun 30 min.** at oplade til en rækkevidde på op til 300 km.

Du får altså en bil med lang rækkevidde, masser af kræfter og rigeligt med plads.

Ny teknologi

I Renault Megane E-Tech Electric er Google blevet en stor del af kabinen. Med Google-integrationen får du intuitiv navigation, som altid er opdateret i forhold til ting som vejarbejde og tung trafik, og som altid kan pege dig i retningen af en ledig ladestander.

Med Google får du også adgang til alle dine yndlings apps på den i alt 24" store skærm. Dermed kan du høre din yndlings musik i Spotify, høre de bedste podcasts i din podcastapp og finde vej med Google Maps, præcis som på din telefon.

Samtidig kan bilen genkende dig, og tilpasse bl.a. sædeindstilling, køreindstilling og stemning efter hvad du normalt foretrækker. Og hvordan kan den så styre stemningen? Med det nye Harman Kardon lyddesign kan der benyttes fire forskellige stemninger, som alle appellerer forskelligt til dine sanser. Alt sammen for at gøre din køreoplevelse mere behagelig.

Også i forhold til sikkerhed er Renault Megane E-Tech Electric helt i top. Du får 26 køreassistancesystemer og ikke mindre end 300 patenterede systemer, som alt sammen er med til at gøre køreturen mere sikker for dig.

Fordele ved elbiler

Modsat en plug-in hybrid, så kører elbil kun på el. Hele tiden. Dermed stopper dit forbrug af fossile brændstoffer i trafikken fra den dag, du køber din Renault Megane E-Tech Electric. Og der er ingen tvivl om at alt peger mod elbiler. Ladestanderne popper op over hele landet, og flere bilmærker satser hårdt på elektrificerede biler.

En anden fordel ved en elbil, er at du får en gnidningsfri acceleration, da elbiler ikke skifter gear, som traditionelle biler. Og når du vælger en elbil er du samtidig med til at reducere støj og forurening.

Du kan også oplade derhjemme med en vægmonteret Wall Box, som du kan opnå 80 % af din rækkevidde på 3 timer med. Så bliver det ikke nemmere.

Anmeldelser og test af Renault Megane E-Tech Electric

”Renault er tilbage med en ny elbil, der i den grad imponerer. Ydelse, design, køreegenskaber og brugsværdi er godt afstemt til det danske marked.”

- FDM (læs mere her)

Leasing af Renault Megane E-Tech Electric

Vil du hellere lease? Så er det også en mulighed. Vi tilbyder privatleasing af Renault Megane E-Tech Electric til attraktive priser af både udbetaling og månedlig ydelse. Med privatleasing slipper du for uforudsete udgifter. Service og vedligeholdelse er nemlig inkluderet i prisen. Så skulle der være noget, så kan du få det lavet hos en af vores mange Renault-værksteder uden beregning. Når du privatleaser slipper du også for at tænke over om bilen falder i værdi, for når leasingaftalen slutter, så afleverer du bare bilen tilbage til os.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Renault Megane E-Tech Electric EV60 220HP super charge. Der tages forbehold for fejl. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.

**med et lynopladningsnetværk med jævnstrøm.