Kia Picanto privatleasing - Kun 4.995 kr. udbetaling

Den populære bybil Kia Picanto fås lige nu til omgående levering når du privatleaser. Og lige nu skal du endda kun lægge 4.995 kr. i udbetaling. Se privatleasingpriser og vilkår længere nede på siden.

Med privatleasing får du en lav månedlig ydelse og med en lav udbetaling. Bilerne er såkaldte lagerbiler dvs. biler der er produceret og er klar til levering. Derfor er der en minimal leveringstid fra du bestiller bilen til du får den, og ved privatleasing har du:

  • Ingen uforudset værditab
  • Lav udbetaling
  • Service og vedligeholdelse er inkluderet i ydelsen
Vil du hellere eje end at leje?

Så kan du selvfølgelig også købe Kia Picanto. Priserne starter ved 129.900 kr. for Vision med fire sæder, og vil du have et sæde mere, så starter Vision med fem sæder ved 144.900 kr.

Oplev Kia Picanto hos din nærmeste Pedersen & Nielsen Kia-afdeling i Randers, Risskov og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

   

*Alle leasingpriser er vejledende og er kun gældende for lagerbiler; allerede producerede biler, der enten er i eller på vej til Danmark.
Modellen er vist med ekstraudstyr. Picanto-forbrug: 19,6 km/l ved blandet kørsel (WLTP). CO 2: 115 g/km. Grøn ejerafgift: 550,- / halvårlig. Energiklasse: A+. 7 års fabriksgaranti dog maks. km 150.000.

Kia Picanto Prestige

Leasing pr. md. fra 2.395 kr.*

Udbetaling 4.995 kr.

Ejerafgift pr. halvår 550 kr. - km pr. år: 15.000 km – løbetid 36 mdr.
   

Den Kia Picanto er den perfekte bybil, der har den helt rigtige størrelse. Picanto egner sig perfekt til at manøvre og parkere i byen, mens den også byder på et af klassens største bagagerum.

Picanto er en charmerende mikrobil med dynamiske linjer og stilfulde detaljer, der med Kias signatur-kølergrill er let at genkende, og indvendigt er interiøret fyldt med flotte detaljer. Mikrobilen byder på masser af spændende udstyrsmuligheder og sikkerhedsfunktioner.

Leasingpriser for Picanto Prestige m. Upgrade-pakke (4 sæder)

    

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet