Kia Ceed SW privatleasing - Kun 3.545 kr. om måneden

Den populære Kia Ceed SW fås lige nu til omgående levering, når du privatleaser. Se privatleasingpriser og vilkår længere nede på siden.

Med privatleasing får du en lav månedlig ydelse og med en lav udbetaling. Bilerne er såkaldte lagerbiler dvs. biler der er produceret og er klar til levering. Derfor er der en minimal leveringstid fra du bestiller bilen til du får den, og ved privatleasing har du:

  • Ingen uforudset værditab
  • Lav udbetaling
  • Service og vedligeholdelse er inkluderet i ydelsen

Oplev Kia Ceed SW hos din nærmeste Pedersen & Nielsen Kia-afdeling i Randers, Risskov og Grenaa.


Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Kia Ceed SW 1,0 Access

Leasing pr. md. 3.545 kr.*

Udbetaling 9.995 kr.

Km pr. år: 10.000 km – løbetid 36 mdr.

 

Kia Ceed SW er stationcar-varianten af Kia Ceed, der kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og fornyede, dynamiske køreegenskaber. Den er det perfekte valg for dig, der har brug for mere plads i hverdagen. Kia Ceed SW er designet til at give maksimal rummelighed og komfort på enhver køretur.

*Modellen er vist med ekstraudstyr. Ceed SW-forbrug: Op til 18,5-17-9 km/l. CO2 : Fra 122-126 g/km under kørsel. Halvårlig grøn ejerafgift: 640,- / halvårlig.
Privatleasing er kun via Nordania. Månedlig ydelse på 3.545 kr. samt engangsydelse på 9.995 kr. Samlet udgift over hele perioden 138.615 kr. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusive obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet