Kia Ceed privatleasing - Kun 2.995 kr. om måneden

Find din næste Kia hos Pedersen & Nielsen 

Den populære Kia Ceed SW fås lige nu til omgående levering, når du privatleaser. Og lige nu skal du endda kun lægge 2.995 kr. om måneden. Se privatleasingpriser og vilkår længere nede på siden.

Med privatleasing får du en lav månedlig ydelse og med en lav udbetaling. Bilerne er såkaldte lagerbiler dvs. biler der er produceret og er klar til levering. Derfor er der en minimal leveringstid fra du bestiller bilen til du får den, og ved privatleasing har du:

  • Ingen uforudset værditab
  • Lav udbetaling
  • Service og vedligeholdelse er inkluderet i ydelsen

Oplev Kia Ceed SW hos din nærmeste Pedersen & Nielsen Kia-afdeling i Randers, Risskov og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Kia Ceed SW 1,0 Prestige

Leasing pr. md. 2.995 kr.*

Udbetaling 9.995 kr.

Km pr. år: 10.000 km – løbetid 36 mdr.

   

Kia Ceed er stationcar-varianten af Kia Ceed, der kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og fornyede, dynamiske køreegenskaber. Stationcaren er det perfekte valg for dig, der har brug for mere plads i hverdagen. Kia Ceed er designet til at give maksimal rummelighed og komfort på enhver køretur.

*Alle leasingpriser er vejledende og er kun gældende for lagerbiler; allerede producerede biler, der enten er i eller på vej til Danmark.
Modellen er vist med ekstraudstyr. Ceed SW Prestige - forbrug: 18,9 – 18,2 km/l ved blandet kørsel (WLTP). CO₂: 121 – 125 g/km under kørsel. Grøn ejerafgift: 600-640-,- / halvårlig. Der kan forekomme omkostninger til ladeboks og installationen.
7 års fabriksgaranti dog maks. km 150.000. Privatleasing er kun via Gjensidige. Månedlig ydelse på 2.995 kr. samt engangsydelse på 9.995 kr. Samlet udgift over hele perioden 118.415 kr. Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusive obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer.

   

Kia Ceed SW Prestige Priser

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet