Kia Ceed SW

Kia Ceed Sportswagon er stationcar-varianten af den nye Kia Ceed, der kombinerer et selvsikkert, atletisk design med masser af plads og fornyede, dynamiske køreegenskaber. Stationcaren er det perfekte valg for dig, der har brug for mere plads i hverdagen. Kia Ceed Sportswagon er designet til at give maksimal rummelighed og komfort på enhver køretur.

Kia Ceed SW kan også fås som plug-in hybrid. Du kan læse mere om Kia Ceed Plug-in Hybrid her.

Maksimal rummelighed

Kia Ceed stationcaren er opbygget, så både du og dine passagerer har masser af plads. Et bredere karrosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, mens en lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give mere knæ- og benplads. Stationcaren er også længere end den tidligere model og byder derfor på et særdeles rummeligt bagagerum, der er udvidet med hele 18% til 625 L. Rummeligheden overgår endda flere modeller i D-segmentet. Når du klapper bagsæderne ned, udvides kapaciteten til 1.694 liter, hvilket giver en herlig fleksibilitet, så du kan transportere større genstande.

 

Iøjnefaldende design

En af de iøjnefaldende nyheder i den nye Kia Ceed SW er den svævende skærm, som er standard i alle udstyrsvarianter. Udvendigt bliver det sportslige design understreget af den nye grill, de bredt placerede luftindtag, ICE cube-designet i LED-kørelyset samt den forlængede front. På bagsiden af den nye Ceed stationcar er nummerpladen flyttet op på bagklappen, så der er plads til en diffuser på kofangeren.

 

Sikkerheden vægtes højt

I den nye Kia Ceed SW vil du opleve, at sikkerheden vægtes højt. Den nye Ceed stationcar har som standard automatisk fjernlys, træthedregistrering, der vurderer, om føreren er ved at miste kontrollen, automatisk nødbremse, der kan registrere både forankørende, fodgængere og cyklister samt vejbaneassistent, der hjælper føreren med at holde bilen i sin vejbane.

Som ekstraudstyr kan du blandt andet få advarsel om biler i den blinde vinkel eller det radarbaserede system Rear Cross Traffic Collision Warning, som advarer om eventuel trafik, der kommer imod dig.

 

Udstyrsvarianter

Kia Ceed SW findes i flere forskellige udstyrsvarianter. Læs mere om udstyrsvarianterne ved at trykke på knappen herunder.

   

KIA 7 års garanti

Med KIA får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia Ceed

Den helt nye Kia Ceed imponerer med både teknik, brugsværdi og komfort. Og så er de nye sikkerhedssystemer yders velfungerende.
- FDM/Motor: (Læs anmeldelsen her)


Kia er klar med en ny udgave af storsælgeren Ceed. Den er både blevet mere lækker og mere velkørende..
- Biltorvet(Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Videogennemgang af Kia Ceed, Ceed SW og XCeed

Se vores videogennemgang af den nye KIA XCEED, som har samme funktioner som KIA Ceed og Ceed SW, hvor vi blandt andet fortæller om motorrummet og bagagerummet, infotainmentsystem og kørecomputer, tilkobling af mobiltelefon og brug af fartkontrol og fartbegrænser.