Kia Ceed Plug-In Hybrid (PHEV)

Kia Ceed Plug-in Hybrid er den helt nye variant af Kia Ceed, der kombinerer både elmotor og benzinmotor i en stor og rummelig stationcar. Stationcaren er det perfekte valg for dig, der har brug for mere plads i hverdagen eller til familien. Kia Ceed Plug-in Hybrid giver dig stor rummelighed og god komfort og den nyeste teknologi.

Moderne hybridteknologi

Kia Ceed Plug-in Hybrid kommer med en moderne og ny hybridteknologi, hvor den opsamler energi fra Kias regenerende bremseteknologi ved opbremsninger. Du får et stort 8,9 kW/h batteripakke, en elmotor på 44,5 kW samtidig med at du har den normale 1,6l GDI benzinmotor og en dobbeltkoblingsgearkasse. Du kan køre op til 50 km på ren el og 76.9 km/l som hybrid. Du kan vælge mellem forskellige køreindstillinger, hvor du har mulighed for at forbedre brændstofforbruget med indstillingen ”EV/HEV” eller køre i ”Sport”, hvis du skal have bedre respons fra motoren.

 

Du får stadig masser af plads

I Kia Ceed Plug-in Hybrid er batteriet er placeret under bagsædet, så du stadig får et stort bagagerum. Du får et bagagerum med 437 l bagagerumskapacitet, og kan øges til 1.506 l. Et bredere karrosseri giver passagerer på bagsædet bedre skulderplads, mens en lavere siddeposition på bagsæderne er med til at give mere knæ- og benplads. Med Kia Ceed Plug-in Hybrid er der stadig plads til hele familien og jeres oppakning, samtidig med at det nu er blevet endnu nemmere at åbne bagagerummet med håndfri betjening.

 

Sikkerheden er i top

Den helt nye Kia Ceed Plug-in Hybrid kommer med den nyeste teknologi indenfor sikkerhed, som KIA har at byde. Som standard kommer den en masse DRIVE WiSE teknologier: Intelligent fartpilot, Lane Following Assist, Intelligent hastighedsadvarsel og Frontassistent til undgåelse af kollisioner.

Samtidig kan du tilkøbe DRIVE WiSE teknologierne: Advarsel om biler i den blinde vinkel, Intelligent hastighedsadvarsel, Fjernlysassistent og Intelligent parkeringsassistent.

 

Udstyrsvarianter

Kia Ceed Plug-in Hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter. Vil du læse mere om udstyrsvarianterne? Så tryk på knappen herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

Anmeldelser af Kia Ceed Plug-in Hybrid

 Kia Ceed SW - rummelig og moderne familiebil.
- FDM/Motor: (https://fdm.dk/motor/biltest/kia-ceed-sw-rummelig-moderne-familiebil)


 Kia sætter strøm til Ceed
- Hvilkenbil (https://www.hvilkenbil.dk/kia-saetter-stroem-til-ceed/)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet