Den nye Kia Picanto

Den nye Kia Picanto er den perfekte bybil, der har den helt rigtige størrelse. Picanto egner sig perfekt til at manøvre og parkere i byen, mens den også byder på et af klassens største bagagerum. Picanto er en charmerende mikrobil med dynamiske linjer og stilfulde detaljer, der med Kias signatur-kølergrill er let at genkende, og indvendigt er interiøret fyldt med flotte detaljer. Mikrobilen byder på masser af spændende udstyrsmuligheder og sikkerhedsfunktioner.

Kompakt og rummelig bil

Picanto er både kompakt og rummelig på samme tid. Når du sætter dig ind, vil du opleve, at Picanto føles overraskende rummelig med en god hovedhøjde, skulderplads og benplads – og det gælder også på bagsædet. Picanto er faktisk blandt de mest rummelige biler i segmentet og har et af klassens største bagagerum med en volumen på 225 liter. Som standard får du et 60:40 nedfældeligt splitbagsæde, som gør det nemmere at medbringe større bagage, eller hvad du måtte have brug for at tage med.

 

Høj komfort og køreglæde

Vælger du en ny Kia Picanto, vil du opleve en bil med høj komfort. Sæderne er komfortable, og kabinen byder på smarte opbevaringsmuligheder og en komfortabel midterkonsol, som bidrager til en god køreoplevelse. Interiøret byder på mange flotte detaljer og et intelligent designet instrumentpanel, der er let at betjene. Picanto er en bil, der er sjov at køre, og takket være avanceret højstyrkestål vil du kunne nyde en køretur med et reduceret støjniveau og færre vibrationer.

 

Sikkerhed og teknologier

Den nye Kia Picanto er den sikreste model i A-segmentet, som Kia nogensinde har produceret. Udover dobbelt så meget avanceret højstyrkestål samt frontairbags, to side airbags foran og to gardinairbags indeholder den en række aktive sikkerhedsteknologier som eksempelvis Vehicle Stability Management (VSM) med Electronic Stability Control (ESC) samt Autonomous Emergency Braking (AEB).

 

Udstyrsvarianter

Kia Picanto findes i flere forskellige udstyrsvarianter. Vil du vide mere om dem? Så tryk på knappe herunder.

   

Kia 7 års garanti

Med Kia får du

  • 7 års garanti / maks 150.000 km
  • 5 års lakgaranti / maks 150.000 km
  • 12 års gennemtæringsgaranti / km ubegrænset

 

 

Anmeldelser af Kia Picanto

Kia Picanto sælges med en lang garanti og er dermed et trygt køb.
- FDM/Motor: (Læs anmeldelsen her)


KIA har forbedret Picanto på præcis de punkter, hvor den trængte til det. Resultatet er en stærk allrounder, der både kører godt, er rummelig, veludstyret og har klassens bedste automatiske nødbremse som standard
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)


Samlet set så er Kia Picanto et rigtig godt bud i en meget populær klasse.”
- Biltorvet (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Kia Picanto

Se vores videogennemgang af Kia Picanto's funktioner, hvor vi blandt andet fortæller om motorrummet og bagagerummet, radio og kørecomputer samt betjening af aircondition. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet