Renault Service 4+ hos Pedersen & Nielsen

Hos Pedersen & Nielsen passer vi på din Renault - uanset alder. Som autoriseret Renault-værksted har vi  Renault service til dig, der har en bil på +4 år. Selve servicen er mere enkel og perfekt tilpasset en lidt ældre bil. Den mest markante forskel for dig som bilejer er, at servicen er betydelig billigere.


Har du spørgsmål til Renault 4+ Service? 

Kontakt dit nærmeste Renault værksted i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Risskov, Grenaa, Aabenraa og Sønderborg.

Markedets laveste pris for service på din bil med Renault Service 4+

Renault Service 4+ er prissat meget lavt med en pris på kun 1.690 kr. Som autoriserede Renault værksted hjælper vi dig med alt vedrørende din Renault uanset bilens alder – og til konkurrencedygtige priser. Skulle du mod forventning, finde en lavere pris på en tilsvarende service, kan du være helt sikker på, at vi matcher prisen.

Vi vil gøre op med myterne om, at det er dyrere at få serviceret eller repareret sin Renault på et autoriseret Renault-værksted end på et ikke-autoriseret værksted.

Vores Renault-værksteder i Frederikshavn, Aalborg, Randers, Risskov, Grenaa, Aabenraa og Sønderborg står klar til at tage imod dig. 

 

100 % tryg - Gratis vejhjælp*

Med Service 4+ på et autoriseret Renault værksted kan du føle dig 100 % tryg.

Du får tilmed gratis vejhjælp i hele Danmark i de næste 12 måneder

 

Kun Renault Originaldele

Alle dele og materialer er udelukkende Renault Originaldele. 

Du kan således være 100 % sikker på, at din bil er serviceret efter forskrifterne fra Renault

 

Stempel i servicehæftet

Når du på et tidspunkt skal skifte din Renault ud, vil din bil have en højere værdi, såfremt dit servicehæfte er fyldt ud med Renault stempler.

Et Service 4+ eftersyn giver naturligvis et stempel i servicehæftet.

Pedersen & Nielsen Basis Serviceaftale - Tryghed og budgetsikkerhed 

Ønsker du at lave en serviceaftale frem for blot et enkelt service, så er Pedersen & Nielsen Basis serviceaftale er et prisvenligt alternativ, som bl.a. sikrer bilens sikkerhed med et årligt tjek, som er tilpasset ældre biler.
Du kan trygt overlade ansvaret for service til os – vi sikrer at din bil er i professionelle hænder. Med en fast månedlig ydelse får du tryghed og budgetsikkerhed – vi tager os nemlig af din bil uanset alder og antal kilometer.

 

* Vejhjælp gælder kun ved driftstop. Kampagnen gælder på autoriserede Renault værksteder. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud. Priserne er vejledende.