Volvo privatleasing hos Pedersen & Nielsen

Vi har lige nu skarpe privatleasingspriser, hvor du får en fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer på vores Volvo-modeller. Volvo er en af verdens mest sikre bilmærker, og fokuserer meget på sikkerheden i form af de nyeste teknologier på alle deres modeller. Se vores udvalgte Volvo privatleasing-modeller nedenunder.

Volvo XC60

Volvo kampagner

Vælg blandt alle vores Volvo-modeller

Privatleaser du en Volvo hos Pedersen & Nielsen, kan du vælge blandt alle modeller og udstyrsvarianter. Vi har lavet vores leasingforslag ud fra nogle af de populære modeller, men hvis du har andre ønsker, som eksempelvis ekstraudstyr og tilbehør, så kan vi nemt lave et privatleasingtilbud skræddersyet til dine ønsker og krav.

Vælg mellem alle Volvo modeller: V40, V60, V90, XC40, XC60, XC90 samt S60 og S90. Kontakt os for et uforpligtende skræddersyet privatleasingtilbud på din næste Volvo.

 

Volvo er det sikreste bilmærke i verden

Volvo kan prale med at være det mest sikre bilmærker i verden grundet deres innovative sikkerhedsteknologi. Hertil er kvalitet og miljø også nogle af kerneværdierne hos Volvo. 

Hvorfor Volvo Privatleasing?

Når du privatleaser en Volvo ved os er det normalt for 36 måneder (3 år) af gangen, men vi kan selvfølgelig skræddersy en specifik aftale til dig, hvis du vil lease den for i en længere periode. Når din leasingaftale udløber, kan du stille den ved os, og lease en helt ny Volvo med den nyeste sikkerhed og teknologi. Så du får hvert 3. år en helt nye model, du kan også prøve lease andre modeller, hvis du vil prøve en SUV eller stationcar.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.