Volvo privatleasing hos Pedersen & Nielsen

Vi kan tilbyde markedets skarpeste priser på Volvo privatleasing, hvor du får en fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer på vores Volvo-modeller. Volvo er en af verdens mest sikre bilmærker, og fokuserer meget på sikkerheden i form af de nyeste teknologier på alle deres modeller. Se vores udvalgte Volvo privatleasing-modeller nedenunder.

Volvo EC40

Volvo EX40

Volvo EX30

Hvordan virker Volvo privatleasing?

Når du privatleaser en Volvo hos os skal du betale en førstegangsydelse (også kaldet udbetaling), derefter har en du en fast lav måned ydelse i bindingsperioden. Når du er ved leasingperiodens afslutning, skal du blot aflevere din Volvo tilbage til os og vi gennemgår dens tilstand og kilometertal. Du skal ikke døje med at sælge bilen, og du kan skifte til en ny bil eksempelvis hvert år eller hvert 3. år.

 

Fordele ved Volvo privatleasing

  • Du har sikkerhed i dit budget, da du altid ved hvor meget din bil koster pr. måned
  • Volvo privatleasing inkluderer serviceaftale og vejhjælp, så du skal ikke være bange for uforudsete udgifter
  • Du kan skifte bil eksempelvis hver 3. år (36 måneder) – alt efter hvor lang leasingperiode du vælger. Det betyder at du altid har den nyeste udgave af Volvos modeller med den nyeste teknologi, sikkerhed og udstyr.
  • Du skal ikke døje med at sælge bilen igen, du skal blot aflevere den til os.

 

Hvad koster det at privatlease en Volvo?

Alle vores modeller er forskellige i priser. Tag et kig på vores privatleasing prislister i toppen af siden, hvor du vil kunne se nogle udvalgte priser på leasing.

 

Vælg blandt alle vores Volvo-modeller

Privatleaser du en Volvo hos Pedersen & Nielsen, kan du vælge blandt alle modeller og udstyrsvarianter. Vi har lavet vores leasingforslag ud fra nogle af de populære modeller, men hvis du har andre ønsker, som eksempelvis ekstraudstyr og tilbehør, så kan vi nemt lave et privatleasingtilbud skræddersyet til dine ønsker og krav.

Vælg mellem alle Volvo modeller: C40V60, V90, XC40, XC60, XC90 samt S60 og S90. Kontakt os for et uforpligtende skræddersyet privatleasingtilbud på din næste Volvo.

 

Volvo er det sikreste bilmærke i verden

Volvo kan prale med at være det mest sikre bilmærker i verden grundet deres innovative sikkerhedsteknologi. Hertil er kvalitet og miljø også nogle af kerneværdierne hos Volvo. 

 

Privatlease Volvo Recharge modeller

Privatlease de populære Volvo Recharge modeller hos Pedersen & Nielsen. Vi tilbyder Volvo Recharge til markedets bedste privatleasingpriser. Du kan eksempelvis privatlease den populære Volvo XC40 Recharge til en fast lav månedlig ydelse.

 

Skræddersyet Volvo leasingaftale

Kan du ikke finde den rette udstyrsvariant i vores prislister? Vi kan altid lave en skræddersyet tilbud til lige netop dine behov og ønsker, så du får en bil, som du er glad for i mange år.

Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo-afdeling, for at få et skræddersyet tilbud på Volvo leasing.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Vores Volvo privatleasing kampagner