Renault Clio

Den populære Renault Clio er klar til at slå benene væk under dig. I Clio er køreglæde, komfort, rummelighed og smarte teknologier stadig i fokus. Derudover har Clio et endnu mere forførende design, der med sin dynamiske profil og nye lyssignatur gør sig bemærket på vejen.

Renault Clio kan fås både som benzin og hybrid. Læs mere om Renault Clio E-Tech Hybrid her.

Indvendigt design

Med Renault Clio er det kærlighed ved første blik. Interiøret er med smart design med flere personlige detaljer. Derudover er den med smart cockpit og lavet af højkvalitetsmaterialer.  

 

Brugervenligheden i top

Med Clio kommer muligheden for Renaults EASY CONNECT, der er en teknologisk og brugervenlig tilkoblingsmulighed. Hertil har den ikoniske Clio også de seneste ESY DRIVE løsninger, der gør både din kørsel og parkering nemmere med blandt andet vejbane- og kø-assistent og håndfri parkering.

 

Komfort og oplevelser i Clio

7" virtuelt cockpit. Her har du adgang til alt information du har brug for i forbindelse med din kørsel. Cockpittet kan nemt tilpasses dine personlige indstillinger.

Bose®-lydsystem. Clio V er udstyrret med 8 højttalere og højkvalitets subwoofer, så du kan nyde din yndlingsmusik med stil.

MULTI-SENSE. Brugertilpas Clio med MULTI-SENSE, med 3 kørselprogrammer og 8 forskellige kabinebelysninger.

Elektronisk parkeringsbremse. Når du slår motoren fra, så aktiveres den elektroniske parkeringsbremse automatisk og frigøres igen så snart du accelererer. Det gør kørslen lettere for dig og du forurener mindre.

Nyt EASY LINK-system. Det nye EASY LINK-system i Clio giver dig et multimediesystem, som er meget brugervenligt og kommer med en berøringsskærm på op til 9.3" og høj opløsning.

 

Sikkerhed i Clio

Der er naturligvis ikke sparet på sikkerheden i CLIO, hvor der er mulighed for: 

  • Aktivt nødbremsesystem
  • Vejbaneassistent
  • Genkendelse af vejskilte
  • Advarsel om blind vinkel


Bredt modelprogram

Clio er udstyret med motorer, som er egnet til alle behov:

  • Den største alsidighed (TCe 100)
  • Maksimal køreglæde (TCe 130)
  • Økonomisk (SCe 75*) Fås fra v.44

 

Anmeldelser af Renault Clio

Renault Clio er en vellykket minibil med gode køreegenskaber og en smart førerplads. Og så er den relativ billig i anskaffelse.
-FDM/Motor (Læs anmeldelse her)

Videogennemgang af Renault Clio

Se vores videogennemgang af Renault Clio, hvor vi blandt andet fortæller om nøglefri kort, infotainmentsystem og kørecomputer, navigation og Apple CarPlay, hvordan man tilslutter ens telefon til bilen med Bluetooth og brugen af fartpilot og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet