Billede af Renault CLIO Billede af Renault CLIO Billede af Renault CLIO Billede af Renault CLIO Billede af Renault CLIO

Renault CLIO

Nu er den endelig landet! Den populære Renault CLIO er nu kommet i en ny og forbedret version, der er klar til at slå benene væk under dig. I den nye CLIO er køreglæde, komfort, rummelighed og smarte teknologier stadig i fokus. Derudover har den nye CLIO et endnu mere forførende design, der med sin dynamiske profil og nye lyssignatur gør sig bemærket på vejen.

Indvendigt design

Med den nye Renault CLIO er det kærlighed ved første blik. Det nye interiør har fået nyt design med flere personlige detaljer. Derudover er der kommet et helt nyt og smart cockpit lavet af højkvalitetsmaterialer.  

 

Brugervenligheden i top

Med den nye CLIO kommer muligheden for Renaults EASY CONNECT, der er en teknologisk og brugervenlig tilkoblingsmulighed. Hertil har den ikoniske CLIO også de seneste ESY DRIVE løsninger, der gør både din kørsel og parkering nemmere med blandt andet vejbane- og kø-assistent og håndfri parkering.

 

Komfort og oplevelser i den nye CLIO

7" virtuelt cockpit. Her har du adgang til alt information du har brug for i forbindelse med din kørsel. Cockpittet kan nemt tilpasses dine personlige indstillinger.

Bose®-lydsystem. Den nye CLIO er udstyrret med 8 højttalere og højkvalitets subwoofer, så du kan nyde din yndlingsmusik med stil.

MULTI-SENSE. Brugertilpas din nye CLIO med MULTI-SENSE, med 3 kørselprogrammer og 8 forskellige kabinebelysninger.

Elektronisk parkeringsbremse. Når du slår motoren fra, så aktiveres den elektroniske parkeringsbremse automatisk og frigøres igen så snart du accelererer. Det gør kørslen lettere for dig og du forurener mindre.

Nyt EASY LINK-system. Det nye EASY LINK-system i den nye CLIO giver dig et multimediesystem, som er meget brugervenligt og kommer med en berøringsskærm på op til 9.3" og høj opløsning.

 

Sikkerhed i den nye CLIO

Der er naturligvis ikke sparet på sikkerheden i den nye CLIO, hvor der er mulighed for: 

  • Aktivt nødbremsesystem
  • Vejbaneassistent
  • Genkendelse af vejskilte
  • Advarsel om blind vinkel


Bredt modelprogram

Den nye CLIO er udstyret med motorer, som er egnet til alle behov:

  • Den største alsidighed (TCe 100)
  • Maksimal køreglæde (TCe 130)
  • Økonomisk (SCe 75*) Fås fra v.44

 

Anmeldelser af Ny Renault CLIO

”indmaden i en af Europas mest solgte biler gennem mange år er helt ny. Og meget bedre”
-FDM/Motor (Læs anmeldelse her)

Videogennemgang af den nye Renault CLIO

Se vores videogennemgang af den nye Renault CLIO, hvor vi blandt andet fortæller om nøglefri kort, infotainmentsystem og kørecomputer, navigation og Apple CarPlay, hvordan man tilslutter ens telefon til bilen med Bluetooth og brugen af fartpilot og fartbegrænser. 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet