Norlys ladestandere hos Pedersen & Nielsen

Nu bliver det nemmere at være elbilist: 58 nye dobbelte ladestandere på vej hos Pedersen & Nielsen i Øst- og Nordjylland

Et nyt samarbejde mellem Norlys og Pedersen & Nielsen Automobilforretning udvider ladeinfrastrukturen i Øst-, Sønder- og Nordjylland.

Der er fart på salget af elbiler i øjeblikket, og det giver rift om ladestanderne. Der har nemlig ikke været samme fart på opsætningen af nye ladestandere. Manglen på ladestandere er derfor blevet en barriere, der afholder nogle for at skifte benzin- eller dieselbilen ud med en elbil.

Men nu er der hjælp på vej til elbilisterne i Øst-, Sønder og Nordjylland. Energi- og telekoncernen Norlys sætter sammen med Pedersen & Nielsen 58 ladestandere op på bilforhandlerkædens ni lokationer i det øst- og nordjyske – Frederikshavn, Aalborg, Hadsund, Randers, Auning, Grenaa, Risskov.
I løbet af 2022 vil der løbende blive opsat ladestandere hos de ni lokale Pedersen & Nielsen afdelinger – og nu er vi allerede klar til at indvie de første ladestandere i Risskov-afdelingen, der nu er klar til brug.

Ladestanderne giver et tiltrængt løft til ladeinfrastrukturen. Det er nemlig ikke kun kunderne hos Pedersen & Nielsen, der får glæde af de mange nye ladestandere. Pedersen & Nielsen gør ladestanderne offentligt tilgængelige.

- Vi ønsker først og fremmest at yde en god service for vores kunder, men vi er også utrolig glade for, at vi kan tilbyde betjening af elbilister, der måtte lægge vejen forbi os. Faktisk tror vi, at infrastrukturkabalen kun kommer til at gå op, hvis vi er mange, der går sammen om at skabe landkortet – offentlige instanser såvel som private erhvervsdrivende, siger Jesper Brix, der er direktør i Pedersen & Nielsen.

De 58 nye ladestandere bliver sat op ved Pedersen & Nielsens ni bilhuse, der ligger i Risskov, Randers, Grenaa, Auning, Hadsund, Frederikshavn, Aalborg, Aabenraa og Sønderborg. Opsætningen af de 58 dobbelte ladestandere giver 116 nye ladepunkter.

-Vi er rigtigt glade for samarbejdet med Pedersen & Nielsen. Mange har allerede mulighed for at lade bilen hjemme eller på jobbet, men det kniber med ladestandere, når man er på farten. Det er en stor samfundsmæssig opgave hurtigt at få dækket hele Danmark med ladestandere, og hver en stander tæller. De 58 nye ladestandere her er derfor også et vigtigt bidrag til vores fælles ladeinfrastruktur, siger Christian Ruhe, der er kommerciel direktør og ansvarlig for eMobility i Norlys’ energidivision.


Ønsker du at vide mere om Norlys ladeløsning? 

Vi står klar til at rådgive dig om muligheden for ladeløsning. Kontakt Pedersen & Nielsen i Risskov, Randers, Grenaa, Auning, Hadsund, Frederikshavn, Aalborg, Aabenraa og Sønderborg - find kontaktinformation herunder.