2023 - Vi byder velkommen til to nye afdelinger

Tilbage i september 2022, blev der indgået aftale om ejerskifte, og det er med stor glæde, at vi nu fra d. 1. januar 2023 kan byde Auto Lindvang velkommen til Pedersen & Nielsen-familien. Pedersen & Nielsen er et familieejet bilhus, der bygger på samme værdier om god kundepleje, som Auto Lindvang altid har gjort.

”Vi har bare fået nye skjorter og nye visitkort”

Sådan lyder det fra tidligere ejer og nuværende forretningschef for afdelingerne i Sønderborg og Aabenraa, Torben Lindvang. Når du  her efter årsskiftet besøger en af de to sønderjyske forretninger, så vil der derfor stå Pedersen & Nielsen Automobilforretning på skiltene, og personalet vil have iført sig tøj med nye logoer. Men derudover, vil det være det team af dedikerede medarbejdere, som altid har været at finde i forretningerne. Samtidig betyder det, at gode, lokale arbejdspladser bliver bevaret. En værdi, der er helt i tråd med holdningen og hverdagen hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning, hvor vi også ved, at det er medarbejderne, der gør forskellen.

Hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning glæder vi os sig til at byde dig velkommen med et større hold og et stærkt sortiment.

 

Hvad sker der nu?

Værkstedschef i Aabenraa, Jens Bie, kender om nogen kunderne, og oplever da også lige nu, at flere kommer og spørger, hvad der sker med forretningen efter opkøbet. 

– Jeg tager det som et godt tegn, at kunderne kommer direkte til os og spørger. Vi har jo bare fået nye skjorter og nye visitkort, så vi vil stadig være kendt for den gode service, ingen tvivl om det. Og så tror jeg også, at der nogen, der ikke tænker så meget over det. Netop fordi stort set alt er, som det plejer at være, og de møder de mennesker, de kender.

 

Større bilhus – flere muligheder

Også værkstedschefen i Sønderborg, Jacob Sigsgaard, synes der er mange muligheder ved at være en del af et større bilhus, som har flere digitale løsninger og andre muligheder for at investere.

– Nu er der systemer og nye kollegaer, som vi skal lære, og vores arbejdsgange bliver lidt anderledes. Men vi har ja-hatten på, og tror helt sikkert alt bliver en succes. Og så tror jeg på, at vi gør det lettere for vores kunder - blandt andet kan de nu booke værkstedstid online.  


Torben Lindvang tilføjer også at kunderne også henvender sig direkte til ham med spørgsmål vedr. opkøbet, men fokuserer her meget på hele elektrificeringen med el-biler, hybrid- og plug-in-biler.

- Når jeg snakker med kunderne om, at vores nye ejere har musklerne til at investere i elektrificeringen, så kan de godt se, at vi nu har andre muligheder. At det er en fordel, at vi nu er et bilhus med otte mærker, men at de stadig lokalt møder de samme mennesker, afslutter Torben

Se vores kontaktoplysninger her:

Vores andre nyheder og kampagner