Mazda og Suzuki i Randers er flyttet til ny lokal adresse

Det er med stor glæde, at vi d. 23. maj 2022 endelig kan åbne dørene til den nye Mazda og Suzuki afdeling i hos Pedersen & Nielsen Randers. Som tidligere kommunikeret så er den nuværende forretningen på Ørneborgvej eksproprieret af Randers Kommune, hvilket er grundlaget for flytningen. 

Fra d. 23. maj kan du finde os på følgende adresser: 

Mazda & Suzuki salgsafdeling 
Ribevej 3, 8940 Randers SV.
Mazda & Suzuki værksted, indskrivning og reservedele
Aarhusvej 115, 8960 Randers SØ
Mazda & Suzuki skadecenter  
Haraldsvej 28, 8960 Randers SØ

Mazda og Suzuki har siden 1985 eksisteret på Ørneborgvej, og gennem tiden har mange kunder trofast lagt vejen forbi. Nu står en nødvendig flytning dog for døren, da grunden/forretningen på Ørneborgvej er blevet eksproprieret af Randers Kommune, hvilket betyder at afdelingen flytter i nye lokaler.

I 2021 købte Pedersen & Nielsen Mazda & Suzuki afdelingerne i Randers og Auning (tidligere Houlberg Wittrup). I forbindelse med opkøbet vidste man, at der med tiden skulle nye lokaler til at huse de to mærker. Den tid er nu kommet og fra mandag d. 23. maj står Mazda og Suzuki i Randers klar til at byde velkommen i de nye omgivelser på henholdsvis Ribevej 3 og Aarhusvej 115 i Randers.Flytningen betyder at de to nye mærker nu er kommet tættere på de resterende seks mærker som Pedersen & Nielsen forhandler og servicere i Randers.

Vi er helt overbevist om at flytningen – naturligvis efter en vis tilvænningsperiode for både kunder og personale – er med til at sikre en positiv udvikling. At have alle vores mærker så tæt samlet er med til at skabe en bedre dynamik i hverdagen på mange punkter, så det har vi glædet os meget til” udtaler Lars Pedersen, eftermarkedsdirektør hos Pedersen & Nielsen.

Det er både Mazda og Suzuki salg, værksted, indskrivning, reservedele der flytter til ny lokation, så derfor har Pedersen & Nielsen været nødsaget til både at udvide og udbygge på både Aarhusvej og Ribevej.   

Den 23. maj bliver en stor og spændende dag, som mange folk har arbejdet hen imod i et stykke tid nu. Der er mange ender der skal gå op i en flytning som denne, så håber folk vil bære over med os det første stykke tid inden vi finder helt på plads i de nye omgivelser” udtaler Bent Thomadsen, værkstedschef for Mazda og Suzuki i Randers. Hertil tilføjer Bent at uanset adressen på visitkortet, så er det vigtigt at pointere, at serviceniveauet forbliver af samme høje standarder som det altid har været.

Salgsafdelingen flytter til Ribevej 3, hvor den vil være i forlængelse af den nuværende Renault og Dacia salgsafdeling. Værkstedet, indskrivning og reservedele flytter til Aarhusvej 115, hvor Pedersen & Nielsens øvrige mærker Ford, Kia, Volvo, Polestar, Renault, Dacia er samlet i samme servicefunktioner.
Mazda og Suzuki afdelingen i Auning vil fortsætte uændret.

Vi står klar til at svare på spørgsmål
Skulle du have spørgsmål i forbindelse med flytningen eller andet, så står vi altid til rådighed.

Vores andre nyheder og kampagner