Et samarbejde med hjerte

Hos Pedersen & Nielsen startede vi i 2021 et samarbejde med Hjerteforeningen og Tryg. Formålet var simpelt – at sikre en tryg arbejdsplads samt lokalområde.

Vi fik sidste år opsat hjertestartere i alle afdelinger, og vores mål var løbende uddannelse af ansatte, kunder samt folk i vores lokalområder.

I løbet af 2022 har vi derfor afholdt hjerteredderkursus i alle afdelinger for vores ansatte og kunder. Her har der været mulighed for at få genopfrisket hvad man skal gøre, hvis man er vidne til et hjertestop, og bare i år har vi uddannet over 600 nye hjertereddere.

Vi er overvældet over hvor stor tilslutning, der har været til hjerteredderkurserne, og derfor skal der lyde et stort TAK til de over 600 nye hjertereddere, der er blevet uddannet på vores hjerteredderkurser. En bedrift som ikke havde været mulig uden vores gode samarbejde med Hjerteforeningen og Tryg.

Hjertestartere hos Pedersen & Nielsen

Omkring 75 % af alle hjertestop finder sted udenfor hospitalet. Netop dette har Pedersen & Nielsen oplevet på nært hold. Oplevelsen har været medvirkende til et øget fokus på tryghed på arbejdspladsen, og i samarbejde med Hjerteforeningen har Pedersen & Nielsen opsat døgntilgængelige og overvågede hjertestartere i alle ni afdelinger. Alle vores hjertestartere er offentlige tilgængelige, og efter opsætningen har en kunde, der er hjerteløber, lånt en af vores hjertestartere i forbindelse med et udkald.

Læs mere om vores opsætning af døgntilgængelige og overvågede hjertestartere her.

Ud over opsætning af hjertestartere har Pedersen & Nielsen også valgt at støtte Hjerteforeningens livsvigtige arbejde ved at blive Stor Erhvervspartner i Hjerteforeningen.

Se med i filmen, hvor vores direktør, Jesper Brix, fortæller mere om oplevelsen og det betydningsfulde samarbejde.