Pedersen & Nielsen overtager autoriseret Ford service i Sønderborg

Bilforhandleren Martin Iversen i Sønderborg giver autoriseret Ford service videre til Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Sønderborg. Ford bliver derved fortsat som en lokal servicepartner i Sønderborg, men kunderne skal fra d. 1. april 2024 indstille navigationen til Ellegårdvej 5 hos Pedersen & Nielsen.

- Vi glæder os meget til at tage imod de mange trofaste Ford-kunderne hos os, og vi kan garantere, at de vil opleve den samme gode service som de er vant til, udtaler Torben Lindvang.

Det dedikerede og velkendte Ford-personale hos Martin Iversen bliver fra den 1. april overflyttet til Pedersen & Nielsen, så de vil derved også være at træffe på den nye lokation.

- Siden jeg overtog fra min far og onkel i 2003 er der sket en kæmpe forandring i bilbranchen, og jeg må desværre erkende, at Martin Iversen er blevet for lille. Det har i processen været vigtigt for mig at sikre så mange arbejdspladser som muligt og kunderne kommer godt videre på et lokalt værksted. Og det føler jeg mig overbevist om er tilfældet med Pedersen & Nielsen, siger ejer af Martin Iversen, Pierre Iversen i forbindelse med beslutningen.

Det er ikke første gang, at Pedersen & Nielsen sætter et Ford-skilte på facaden. Sønderborg-afdelingen bliver nemlig den femte autoriserede Ford-serviceafdeling i rækken, hvor de fire andre autoriserede Ford serviceafdelinger er placeret i henholdsvis Grenaa, Randers, Hadsund og Risskov/Aarhus.

__

Pedersen & Nielsen Automobilforretning kan i år fejre 60-års jubilæum i branchen. Foruden Ford, så er Pedersen & Nielsen også autoriseret forhandler og servicecenter for mærkerne Volvo, Polestar, Renault, Dacia, Mazda, Suzuki, Kia, Isuzu, Jac og Maxus. I alt dækker virksomheden over ni afdelinger fordelt i Jylland, der beskæftiger omkring 380 medarbejdere.

Nedenfor finder du ruteoversigten fra Martin Iversen til Pedersen & Nielsen Sønderborg