Volvo - Pedersen & Nielsen Automobilforretning

 

 

Volvo hos Pedersen & Nielsen

Volvo er en svensk bilproducent, som startede produktionen af biler i Gøteborg i 1927 og siden da har været i konstant fremgang.

Sikkerhed, kvalitet og omtanke for miljøet er nøgleord, der beskriver Volvo. Bilmærket har som den eneste fabrikant sit eget crashtest-center på fabrikken i Gøteborg, hvor alle Volvo-modeller bliver testet, inden de sættes i produktion. Volvo kan da også i dag prale af at have verdens sikreste bil i form af Volvo XC60.

Udover verdens sikreste bil har Volvo en bred palet af sikre biler til enhver smag, uanset om du er til sedan, stationcar eller større SUV'er. Modelporteføljen tæller blandt andet den mindre, sporty Volvo V40, den større familiestationcar Volvo V60, de to sedan'er S60 og S90 samt de populære XC-modeller, der udover XC60 også tæller XC40 og XC90.

Volvo arbejder målrettet med sikkerhed og har en vision om, at ingen skal blive dræbt eller komme alvorligt til skade i en ny Volvo fra 2020.

I Frederikshavn, Aalborg, Randers og Risskov står vores Volvo-personale klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den Volvo, der matcher dine behov. 

Du kan naturligvis booke en prøvetur i af afdelingerne.

   

KONTAKT OS HER

Læs mere om vores Volvo-modeller her