Volvo XC60 Recharge

Volvo XC60 Recharge er den dynamiske, mellemstore svenske hybrid-SUV, hvor skandinavisk design er kombineret med innovativ, intuitiv teknologi og praktisk alsidighed. Volvos nyeste sikkerhedsteknologi gør bilen til en af de sikreste i verden, og XC60 Recharge er en bil, hvor du føler dig selvsikker, og som altid giver dig følelsen af kontrol. Teknologien gør, at du er forbundet med verden omkring dig, og håndteringen er let og bekvem. Volvo XC60 Recharge kan køre op til 77 km. (WLTP) på ren el.

Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du kan eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 77 km. på arbejde, eller blot kører bykørsel, som er under 77 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.

Hvis du vil vide mere om Volvo XC60 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

Skandinavisk design

Volvo XC60 Recharge byder på et moderne, skandinavisk SUV-design, der kombinerer muskuløs dynamik med et stilrent design.

Også indvendigt er Volvo XC60 Recharge indbegrebet af skandinavisk design. Det stilrene interiør byder på naturlige, luksuriøse materialer med ægte træ, det fineste læder og smukke detaljer som eksempelvis det slanke centerdisplay med touch-skærm og luftventiler med betjeningsknap i metalfinish.

 

Sikkerheds- og førerassistanceteknologier

Volvo XC60 Recharge er udstyret med en lang række sikkerhedsteknologier, der gør den mellemstore SUV til en af de sikreste i verden. Eksempelvis kan den smarte Volvo-teknologi City Safety, som hjælper med at holde øje med omgivelserne og om nødvendigt kan hjælpe med at bremse eller styre udenom objekter som køretøjer, fodgængere, cyklister og større dyr fremhæves. Derudover kan IntelliSafe-funktioner, som blandt andet omfatter Lane Keeping Aid, WHIPS, Run Off Road Mitigation, Oncoming Mitigation by Braking og meget mere fremhæves. 

Førerassistancesystemet Pilot Assist og Adaptive Cruise Control er ekstraudstyr, der giver dig mulighed for at nyde en jævn og intuitiv kørsel. Denne Volvo hybrid hjælper automatisk med at holde en sikker afstand til biler foran dig, samtidig med at den hjælper dig med at holde bilen i midten af kørebanen.

 

Premium-komfort

I Volvo XC60 Recharge er du garanteret maksimal komfort for alle med fem støttende og udformede sæder, som sikrer både din og dine passagerers komfort på alle køreture. Fra førersædet har du fuld kontrol over bilen, og den høje siddeposition giver dig et bedre udsyn over vejen og medtrafikanter. Fra din siddeposition kan du let interagere med touchskærmen, som er lige så nem og enkelt at betjene som din smartphone.

Den mellemstore SUV har et rummeligt bagagerum på 505 liter, som desuden kan forøges til 1.444 liter, når bagsæderyglænene fældes ned. Det giver god plads til eksempelvis golfbag, barnevogn, bagage, indkøbsposer, eller hvad du måtte have brug for at have med. XC60 Recharge har desuden en el-styret bagklap, som gør, at du let kan åbne eller lukke bagagerummet ved at vifte med foden under bilens kofanger.

 

Smartere end nogensinde

Med håndfri Google Assistent kan føreren betjene bilen med stemmen, og gøre ting så som at styre temperaturen i bilen, indstille en destination med Google Maps, afspille sange i musikapps, sende SMS'er og beskeder, alt i mens man holder fokus på vejen.

Med det integreret Google-system kan du forvente den samme oplevelse, som du har på din telefonen med et stort udvalg af biltilpassede apps i Google Play. Og med den trådløse telefonoplader, slipper du for ladekabler.

 

Black Edition

Volvo XC60 fås nu også i den eksklusive Black Edition, hvor bilen domineres af et sort design. Eksteriøret har blandt andet både sort grill, logoer og fælge, og i interiøret har gearvælgeren fået et unikt krystallook, der står ud i det ellers sortdominerede design.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo XC60 privatleasing her.

    

Udstyrsvarianter

Volvo XC60 Recharge findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

   

Anmeldelser af Volvo XC60

"Med et større batteri er det blevet muligt at køre længere på el alene i den opdaterede Volvo XC60"

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Beregnet rækkevidde i henhold til WLTP, der måler rækkevidden af en bil, som kører med en bestemt hastighed under ideelle forhold. Den faktiske rækkevidde, der opnås under reelle forhold, varierer afhængigt af kørselsadfærden og andre eksterne faktorer.