Den nye Volvo XC90 Recharge

Volvo XC90 Recharge hybrid er Volvos største og mest kraftfulde luksus-SUV, der både er elegant udformet og byder på raffineret styrke samt plug-in hybrid. Det moderne skandinaviske design er kombineret med intelligent teknologi, avanceret sikkerhed og en unik køreoplevelse. XC90 Recharge Hybrid er Volvos bud på nutidens luksus-SUV, hvor du har plads til hele familien, og du kan køre op til 68 km. på ren el.

 

Plug-in hybrid teknologi

Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du kan eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 68 km*. på arbejde, eller blot kører bykørsel, som er under 68 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og sparer en del benzin og CO2.

XC90 Recharge giver dig det velkendte Volvo design

Volvos største SUV har en stærk udstråling med klassiske Volvo-elementer som stærke skuldre og en lodret kølergrill, og på trods af SUV’ens enorme størrelse, formår den stadig at se elegant ud. XC90 er udstyret med kvalitetsmaterialer, der sammen med den gode plads giver en følelse af luksus. Skulpturelle sæder sikrer, at der er god plads på alle sæderækker, og sæderne er designet i tråd med den nyeste, ergonomiske forskning.

Den store SUV er samtidig udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi som eksempelvis City Safety, der kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr foran dig og om nødvendigt bremse automatisk for at undgå en kollision. Oncoming Mitigation by Braking kan registrere, hvis et andet køretøj kører imod dig og automatisk bremse for at reducere en eventuel kollision, mens Run-off road Mitigation registrerer, hvis du utilsigtet er ved at køre væk fra vejen.

Den ekstra batterikapacitet er desuden en stor fordel, både på kolde vinter- og varme sommerdage. Selv når bilen ikke er tilsluttet med strømkabel, kan kabinen forvarmes eller forkøles med Volvo Cars-appen som fjernbetjening, mens der stadig er rigelig elektrisk rækkevidde tilovers til den efterfølgende kørsel.

 

Førerassistance-teknologier i XC90 Recharge

Den store XC90 SUV er samtidig udstyret med avanceret sikkerhedsteknologi som eksempelvis City Safety, der kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr foran dig og om nødvendigt bremse automatisk for at undgå en kollision.

Oncoming Mitigation by Braking kan registrere, hvis et andet køretøj kører imod dig og automatisk bremse for at reducere en eventuel kollision, mens Run-off road Mitigation registrerer, hvis du utilsigtet er ved at køre væk fra vejen.

Pilot Assist og Adaptive Cruise Control gør kørslen i krævende trafik meget lettere, da teknologierne automatisk hjælper dig med at holde en sikker afstand til bilen foran, samtidig med at de hjælper med at holde dig i midten af kørebanen. Systemerne er så intelligente, at de via kortdata fra bilens navigationssystem kan identificere bakkerne forude og tilpasse hastigheder. Teknologierne sikrer en god kontrol, høj komfort og maksimal bekvemmelighed.

 

Udstyrsvarianter

Volvo XC90 Recharge plug-in hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter. Her kan du se den fulde pris- og udstyrsliste her.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Beregnet rækkevidde i henhold til WLTP, der måler rækkevidden af en bil, som kører med en bestemt hastighed under ideelle forhold. Den faktiske rækkevidde, der opnås under reelle forhold, varierer afhængigt af kørselsadfærden og andre eksterne faktorer.