Volvo V60

Den nye Volvo V60 er den ultimative, moderne familiestationcar, som har sat ny standard i segmentet med mere rummelighed, et luksuriøst interiør, bedre tilslutningsmuligheder samt Volvos nyeste systemer til førersupport og sikkerhedsteknologi. Med sine hurtige, lette og smidige bevægelser er den nem at navigere i byen, og med den rummelige kabine samt et stort bagagerum er der plads til enhver livsstil.

Volvo V60 Recharge

Volvo V60 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 88 km. (WLTP) på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun tre timer.*

Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du bil med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 88 km. på arbejde, eller blot kører bykørsel som er under 88 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.

Hvis du vil vide mere om Volvo V60 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

Nyeste sikkerhedsteknologi

Den nye Volvo V60 er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer, der gør bilen til en af de sikreste biler på markedet. Blandt de sikkerhedsmæssige funktioner kan blandt andet fremhæves Automatic Emergency Brake, der bruger automatiske opbremsnings- og detektionssystemer til at hjælpe føreren med at undgå en kollision. Det er det eneste system på markedet, der kan genkende fodgængere, cyklister og store dyr.

 

Rummelig og luksuriøs kabine

Den nye Volvo V60 har en af de mest praktiske kabiner i sit segment med slanke forsæder og skulpterede bagsæder, der er med til at give en fremragende benplads og god komfort for alle passagerer. Interiøret byder på smukt skandinavisk design. Når du sætter dig ind Volvo V60, vil du opleve et stilrent og overskueligt design, hvor der er anvendt autentiske materialer. Forsæderne har en form, der følger den menneskelige krop og dermed giver exceptionel god støtte, og med sædeventilation og ti-punktsmassage til ryggen er læderforsæderne  skabt til enhver rejse og hjælper dig med at ankomme udhvilet til din destination.

Bagagerummet har en volumen på 529 liter, og har flere nyttige funktioner – eksempelvis et opbevaringsområde under gulvet, der holder værdifulde genstande ude af syne samt indkøbsposeholder - og bagklappe er naturligvis håndfri. Når begge dele af bagerste ryglæn er foldet ned, er der plads til op til 1364 liter. I Volvo V60 har du plads til det hele, uanset dine behov – fx barnevogn, golfbag eller lignende.

 

Selvsikkert, skandinavisk design

Når du kaster blikket på den nye Volvo V60, vil du blive betaget af de rene, selvsikre linjer og de fint udformede detaljer. En dynamisk og elegant stationcar, der udstråler selvtillid på vejen, og med udvendige detaljer, der signalerer, at V60 er en af de nye generationer af Volvo-biler. Den nye V60 er indbegrebet af godt skandinavisk design.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo V60 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Den nye Volvo V60 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Videogennemgang af Volvo V60

Se vores videogennemgang af Volvo V60, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Beregnet rækkevidde i henhold til WLTP, der måler rækkevidden af en bil, som kører med en bestemt hastighed under ideelle forhold. Den faktiske rækkevidde, der opnås under reelle forhold, varierer afhængigt af kørselsadfærden og andre eksterne faktorer. Tallene er baseret på det foreløbige mål. Der er endnu ikke opnået endelig certificering.