Billede af Volvo XC40 Billede af Volvo XC40 Billede af Volvo XC40 Billede af Volvo XC40 Billede af Volvo XC40 Billede af Volvo XC40

Volvo XC40

Den nye Volvo XC40 er en kompakt og autentisk SUV med et udtryksfuldt design, smart teknologi, lækre interiør-detaljer samt et væld af praktiske funktioner. Med den nye XC40 får du Volvos nyeste sikkerhedsteknologi med flere avancerede funktioner. Selvom XC40 er Volvos mindste SUV, har den en størrelse, der egner sig godt som moderne familiebil.

Kompakt familie-SUV

Den nye Volvo XC40 er en kompakt familie-SUV, som er kendetegnet ved en stor frihøjde, store hjul og ægte SUV-proportioner, der giver en stærk fremtoning. En høj siddeposition samt adrætte køreegenskaber giver dig fuld kontrol over bilen, og den øgede frihøjde sikrer, at du har et fremragende udsyn over vejen forude.

Der er god plads i bagagerummet, som har en volumen på 479 liter, hvilket gør det til et af de største i sin klasse. Den høje volumen giver dig god mulighed for at medbringe alt fra indkøbsposer til golfbag, kufferter eller barnevogn.


Sikkerhed

Hos Volvo Cars prioriteres sikkerhed højt, og det afspejler sig også i Volvo XC40. Volvos City Safety-funktion kan både identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr forude, og advarer dig, hvis der er fare for en kollision. Reagerer du ikke i tide, kan systemet automatisk aktivere bremserne for at hjælpe med at undgå eller mildne en kollision.

Derudover kan fremhæves Run-off road Mitigation, der registrerer, om du er ved at køre af vejen, Oncoming Lane Mitigantion, der hjælper dig med at undgå kollisioner med modkørende samt ekstraudstyret IntelliSafe med Pilot Assist og Adaptive Cruise Control, der hjælper dig med at holde en bestemt afstand til køretøet foran.

 

Smart kabine og eksklusivt interiør

Volvo XC40 er fyldt med smart teknologi, og den brugervenlige touch-skæm gør det let for dig at styre de fleste funktioner. Med Volvo on Call kan du gøre XC40 til din personlige assistent. Funktionen ved, hvornår du har aftaler, hvor der de er, og hvordan du kommer derhen. Volvo on Call giver også mulighed for at finde din bil eller indstille den til at opvarme kabinen osv.

Derudover byder XC40 på mange smarte opbevaringsløsninger, herunder store opbevaringsrum i fordørene med plads til eksempelvis en bærbar computer, kortholder samt en praktisk takeaway-krog.

I kabinen vil du opleve et eksklusivt interiør med særligt udvalgte materialer, som skaber en unik følelse, hver gang du stiger ind i bilen. Designet er overskueligt, og du har let adgang til de mange smarte funktioner.

 

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 45 km. på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun tre timer.


Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 45 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 45 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.


Hvis du vil vide mere om Volvo XC40 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo XC40 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Den nye Volvo XC40 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af den nye Volvo XC40

Man mærker, at XC40 er gået mere i retning af en ”Vi”-bil. Her er der tænkt på alle i bilen, sikkerheden for alle er højt prioriteret, og der er tænkt brugsværdi ind på et højere niveau.”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet