Volvo EC40

Volvo EC40 er Volvos første elektriske crossover med en slanket profil, sort tag, blanke designdetaljer og unikke hjul. EC40 har en anslået elektrisk rækkevidde på op til 579 km* og kan accelerer fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder.

 

Rækkevidde og opladning af Volvo EC40

På en fuld opladning af batterierne i EC40 anslås det at du kan køre op til 579 km*. Den lange rækkevidde er ideel til både de korte og lange ture. Med den integrerede Google Maps applikation kan du nemt finde frem til nærmeste ladestander på farten.

Sikkerhed i verdensklasse

I den elektriske EC40 er bilen spækket med sikkerhedsteknologier, hvor du får Volvos kendte sikkerhedssystemer såsom: City Safety, der kan identificere andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr foran dig og om nødvendigt bremse automatisk for at undgå en kollision. Oncoming Mitigation by Braking kan registrere, hvis et andet køretøj kører imod dig og automatisk bremse for at reducere en eventuel kollision, mens Run-off road Mitigation registrerer, hvis du utilsigtet er ved at køre væk fra vejen.

Pilot Assist og Adaptive Cruise Control gør kørslen i krævende trafik meget lettere, da teknologierne automatisk hjælper dig med at holde en sikker afstand til bilen foran, samtidig med at de hjælper med at holde dig i midten af kørebanen. Teknologierne sikrer en god kontrol, høj komfort og maksimal bekvemmelighed.

 

Android Automotive i EC40

Som noget helt nyt har Volvo og Google lavet et samarbejde om infotainmentsystemet, så du nu får Android Automotive. Det betyder at du blandt andet kan nyde underholdning og holde kontakten med venner, familie og kolleger – bare ved at bruge din stemme. Derudover har du adgang til Google Play butikken, hvor du kan downloade apps og du har adgang til Google Maps.

Med Google Maps fuldt integreret i EC40 og håndfri stemmestyring aktiveret af Google Assistant, giver trafikinfo i realtid og automatisk omdirigering dig mulighed for at nå din destination med mindre besvær. EC40 er designet til at modtage automatiske opdateringer. Når opdateringer bliver tilgængelige, kan du nyde en bil, der bliver bedre hele tiden og altid er opdateret.

 

EC40 Udstyrsvarianter

Den nye Volvo EC40 kommer i forskellige udstyrsvarianter. Udstyrsvarianterne er spækket med godt udstyr inklusiv Volvos kendte sikkerhedsudstyr og meget mere.

Se den fulde udstyrsliste og ekstraudstyr her.

 

Har du brug for hjælp eller er du interesseret i den nye Volvo EC40? Så kontakt endelig din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her eller udfyld formularen nedenunder.

Anmeldelse af Volvo EC40

"C40 er startskuddet på Volvo's fremtid, hvor du hverken finder læder eller en dråbe benzin."

Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

"Med firehjulstræk er C40 den hurtigste Volvo til dato.​"

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

* Tallene er baseret på WLTP-data opnået under specifikke testbetingelser. Den faktiske rækkevidde og det brændstofforbrug, der opnås under reelle forhold, varierer afhængigt af kørselsadfærden og andre eksterne faktorer.