Volvo V90

Volvo V90 er Volvos ultimative familiestationcar, hvor der ikke er sparet på sikkerheden, og hvor kombinationen af praktiske egenskaber og et luksuriøst, stilrent design skaber den perfekte bil med plads til hele familie, uden at gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Den store premium-stationcar er udstyret med avancerede teknologier som Adaptiv fartpilot og Pilot Assist, der gør køreturen let som en leg.

Volvo V90 Recharge

Volvo V90 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 87 km. på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun fem timer.

Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 87 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 87 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.

Hvis du vil vide mere om Volvo V90 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

Komfortabel familiebil

Volvo V90 er den ultimative luksusstationcar, hvor der er plads til hele familien. Med en akselafstand på næsten tre meter, føles kabinen nærmest enorm, og der er rigtig god plads både på passagerforsædet samt på bagsædet. Bagagerummet har en volumen på 560 liter, så der er plads til bagage til ethvert behov.

Når du kører i Volvo V90, vil du opleve, at bilen har en forbedret køredynamik, og at affjedringen er godt afstemt. Det bidrager til en komfortabel køreoplevelse for både dig og dine passagerer.

 

Avancerede teknologier og sikkerhed

Volvo V90 er udstyret med nogle af markedets mest avancerede teknologier, og som standard får du blandt andet IntelliSafe-assist funktioner med Adaptive Cruise Control, Queue Assist og Pilot Assist. Disse førerassistanceteknologier giver dig mulighed for at nyde en jævn og intuitiv kørsel. Volvo’en hjælper automatisk med at holde en sikker afstand til biler foran dig, samtidig med at den hjælper dig med at holde bilen i midten af kørebanen.

Af sikkerhedsteknologier kan fremhæves blandt andet fremhæves City Safety, som hjælper med at holde øje med omgivelserne, og som hvis nødvendigt kan hjælpe med at bremse eller styre udenom objekter som køretøjer, fodgængere, cyklister og større dyr. Volvo V90 har derudover en række IntelliSafe-funktioner, som blandt andet omfatter Lane Keeping Aid, WHIPS, Run Off Road Mitigation, Run Off Road Protection, Oncoming Mitigation with Steer Assist og meget mere.

 

Luksuriøs stationcar

Når du kaster blikket på Volvo V90, vil du hurtigt opleve de elegante, stilrene linjer, og at den er letgenkendelig. Hældningen af bagruden skaber en dynamik, og de høje LED-baglygter med en slank, lodret form er både moderne og klassisk Volvo. V90 er en luksuriøs stationcar, hvor der ikke er sparet på noget.

Indvendigt er den luksuriøse stationcar domineret af smukke materialer og avanceret teknologi, der tilsammen skaber en kabine, der både ser overskuelig og elegant ud samt fungerer perfekt.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo V90 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo V90 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet