Serviceeftersyn hos Pedersen & Nielsen

Serviceeftersyn hos Pedersen & Nielsen er med til at forebygge skader og reparationer samt sikre, at der kommer færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer.

Et serviceeftersyn indebærer kontrol af bilens vitale dele ud fra autoriserede forskrifter. Omfanget af et eftersyn, samt hvilke dele der kontrolleres, fastsættes af den enkelte bilproducent ud fra bilmodel samt motortype. Bilen varetages af vores mærke-uddannede personale, bilen efter alle de korrekte forskrifter – din bil er altså i sikre og autoriserede hænder hos os hele vejen.

Prisen på et serviceeftersyn varierer fra bil til bil, så kontakt os her for at få et uforpligtende tilbud.

Hvor ofte skal bilen til service?

Intervallet for serviceeftersyn kan variere meget både ud fra mærke og motortype, det er derfor vigtigt at holde sig opdateret på dette område, så du kender intervallet for din bil, eller rådføre sig med en specialist på et af vores autoriserede værksteder.

 

Hvorfor er det vigtigt at få lavet et serviceeftersyn?

Det er vigtigt at få lavet serviceeftersyn, for at overholde serviceintervallerne og få stempler i servicebogen, specielt så længe garantien på bilen gælder. Overholder du serviceeftersynene beholder du nemlig fabriksgarantien. Derudover er det vigtigt at bilen bliver tjekket en gang i mellem for at se om der skulle være nogle småskavanker, som kan forværres over tid. Her er det vigtigt at være proaktiv, og tackle problemerne inden de forværres.

Inden du henvender dig er det en god ide at notere ting som har drillet, og ting, som du mener, mekanikeren skal tjekke. Så er du sikker på at bilens problemer bliver tilset.

 

Hvad er autoriserede forskrifter?

De autoriserede forskrifter er de forskrifter, som producenten bestemmer, der skal tjekkes og udskiftes i løbet af bilen levetid. Det er derfor altid en fordel at bruge et autoriseret værksted, som er opdateret på producentens procedure og regler for serviceeftersyn.

Hos Pedersen & Nielsen har vi autoriserede værksteder flere steder i Jylland, hvor vores uddannede mekanikere bruger godkendte reservedele, og altid er opdateret om den nyeste viden indenfor flere bilmærker. Specielt med hybrid- og elbiler er det vigtigt at mekanikerens viden er opdateret, da teknikken i computeren og softwaren ændres ofte.