Ford privatleasing hos Pedersen & Nielsen

Vi tilbyder privatleasing af udvalgte Ford-modeller til en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Ford er en af de mest populære bilmærker i Danmark, og har flere prisvindende modeller. Se vores udvalg af Ford-modeller som kan privatleases:

Ford Fiesta

Ford Focus

Ford Focus Stc.

Ford S-MAX

Ford Mondeo

Ford Mondeo Stc.

Ford Galaxy

Ford kampagner

Fordele ved Ford privatleasing

Du får med Ford privatleasing en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Med Ford Privatleasing har du heller ingen udgifter til serviceeftersyn eller vedligeholdelse af bilen, da det er inkluderet i privateasingaftalen. Du får derved en fast månedlig ydelse, som ikke ændrer sig, du skal derfor ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til værkstedet. Du får altså en attraktiv løsning, hvor du betaler en fast månedspris, der dækker de reelle omkostninger, som er forbundet med at køre i en personbil.

 

Privatlease udvalgte Ford-modeller

Du kan privatlease udvalgte Ford-modeller, men skulle du have lyst til endnu mere ekstraudstyr eller tilbehør, så er du altid velkommen til at kontakte os for en skræddersyet løsning.  Vi har beregnet Ford leasing på udvalgte modeller: Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Focus Stationcar, Ford S-MAX, Ford Mondeo, Ford Mondeo Stationcar, Ford Kuga og Ford Galaxy.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.