Ford privatleasing hos Pedersen & Nielsen

Vi tilbyder privatleasing af udvalgte Ford-modeller til en fast lav månedlig ydelse og en lav eller ingen udbetaling. Ford er en af de mest populære bilmærker i Danmark, og har flere prisvindende modeller – se hvilke modeller du kan privatlease nedenunder:

Ford Fiesta

Ford Focus

Ford Focus Stc.

Ford S-MAX

Ford Mondeo

Ford Mondeo Stc.

Ford Puma

Ford Galaxy

Ford Kuga

Ford Mustang Mach-E

Ford Kampagner

Brug for hjælp?

Fordele ved Ford privatleasing

Med Ford privatleasing har du en række fordele som inkluderer:

  • Du har sikkerhed i dit budget, da du altid ved hvor meget din bil koster pr. måned
  • Ford privatleasing inkluderer serviceaftale og vejhjælp, så du skal ikke være bange for uforudsete udgifter
  • Du kan skifte bil eksempelvis hver 3. år (36 måneder) – alt efter hvor lang leasingperiode du vælger. Det betyder at du altid har mulighed for at lease Fords nyeste modeller med den nyeste teknologi, sikkerhed og udstyr.
  • Du skal ikke døje med at sælge bilen igen, da du skal blot aflevere den til os.

 

Privatlease udvalgte Ford-modeller

Du kan privatlease udvalgte Ford-modeller, men skulle du have lyst til endnu mere ekstraudstyr eller tilbehør, så er du altid velkommen til at kontakte os for en skræddersyet løsning.  Vi har beregnet Ford leasing på udvalgte modeller: Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Focus Stationcar, Ford S-MAX, Ford Mondeo, Ford Mondeo Hybrid Stationcar, Ford Puma Hybrid og Ford Galaxy.

 

Hvad koster det at privatlease en Ford

Hvad koster det egentlig at have privatlease en Ford? Når du starter på en privatleasingaftale skal du betale en udbetaling kan være på 4.995 kr. men kan også være 0 kr. Det kommer helt an på model, udstyrsvariant og kampagner vi kører i perioden. Derefter har du en fast lav månedlig ydelse i hele leasingperioden, som normalt er på 36 måneder.

Som skrevet tidligere skal du ikke tænke på uforudsigelige regninger, da der er serviceaftale med i prisen på din Ford. Når aftalen er ved at nå sin afslutning vil Ford kontakte dig, og aftale hvordan du skal aflevere din bil og FDM går bilen igennem for bilens tilstand og kilometertal.

Du har nu mulighed for at privatlease en helt ny Ford model og lave en ny aftale med os.

 

Privatlease Ford Hybrid og plug-in hybrid

Vi kan også tilbyde at du kan privatlease Fords populære plug-in hybrid og hybrid modeller. Vi kan f.eks. lave et uforpligtende tilbud på Ford Mondeo Hybrid stationcar, Ford Puma hybrid eller den helt nye og meget populære Ford Kuga Plug-in hybrid. Kontakt vores nærmeste Ford afdeling og få mere information.

 

Privatleasing med byttebil

Har du en brugt bil, som du gerne vil af med når du skal privatlease en helt ny Ford? Du har mulighed for at sælge din bil til os, hvor vi vurderer din bils pris og prisen vil blive modregnet i bilens udbetaling.

Mange af vores kunder sælger deres bil til os, og skal ikke betale nogen udbetaling, og de går endda tit hjem med penge og nøglerne til en helt nyt Ford.

Få en vurdering af din bil ved at udfylde denne formular.

Du kan også kontakte vores Ford-afdelinger for at få en vurdering.

 

Hvad indeholder en serviceaftalen?

Aftalen dækker forskriftsmæssig service og nødvendig vedligeholdelse i hele perioden. Serviceaftalen dækker ikke skader og slitage som skyldes forkert anvendelse af bilen. Vi er klar over at bilen bliver slidt i perioden, så det er kun hvis der er ekstra meget slitage. Service og reparationer skal blive udført på vores autoriseret Ford-værksteder.

Kontakt vores nærmeste Ford-afdeling for at høre mere om serviceaftalen.

 

Hvordan skal jeg aflevere min bil?

Noget tid før din aftale udløber vil vi kontakte dig på telefon, email eller brev, der forklarer, hvor din bil skal afleveres. Din bil vil blive gennemgået af en ekstern konsulent fra FDM, for at sikre, at begge parter får en fair behandling. Du må godt være til stedet, mens bilen bliver tjekket.

I tilfælde af at du har kørt færre kilometer end aftalen, vil du blive refunderet underkilometer. Hvis du har kørt flere kilometer end aftalen, vil du skulle betale et ekstrabeløb.

 

Bil totalskadet

Hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet, behøver du ikke miste din udbetaling, hvis du har en Ford Forsikring. Det eneste krav er, at bilen var fabriksny ved kontaktstart, og leasingaftalen er minimum 12 måneders varighed.

 

Vi laver et tilbud til dine ønsker og behov

Når du har valgt den perfekt bil, du vil privatlease skal du også tænke på udstyrsvariant, ekstra udstyr og jeres årlige kilometerforbrug.

Vi er klar til at hjælpe dig/jer med at få afdækket jeres behov og lave et uforpligtende tilbud. Kontakt vores nærmeste Ford-afdeling her.

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Vores Ford privatleasing kampagner