Oplev Flying Superkids Junior GRATIS

Kom til gratis Flying Superkids Junior hos Pedersen & Nielsen

Flying Superkids Junior kommer til vores Kia-afdelinger i Randers, Grenaa og Risskov d. 2. & 3. marts. Så hop ned til en af vores Kia-afdelinger, og oplev de superseje superbørn lave flikflak, saltomortale, håndstand og meget mere. Efter showet vil der være workshop, hvor Flying Superkids Junior lærer fra sig af deres ekvilibristiske evner.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

  • Lørdag d. 2. marts kl. 11:00 hos Pedersen & Nielsen på Aarhusvej 115 i Randers.
  • Lørdag d. 2. marts kl. 15:00 hos Pedersen & Nielsen på Rugvænget 29 i Grenaa.
  • Søndag d. 3. marts kl. 11:00 hos Pedersen & Nielsen på Ravnsøvej 2 i Risskov.

Se videoen nedenfor, og få en forsmag på showet.

Hvem er Flying Superkids Junior?

Flying Superkids Junior er holdet for de gymnaster, der er på sidste trappetrin i mod at blive en del af Flying Superkids. Holdet består af ca. 35 gymnaster i alderen 6-12 år, og optræder med en blanding af gymnastik, spring, akrobatik, dans og tumbling. Deres opvisning er et energisk mix af det bedste fra gymnastikkens verden med bl.a. håndstand og spagat, sjippetove og hulahopringe og ikke mindst flikflakker og dobbelt-saltoer.

I ”Juniorernes” hverdag og træning lægges der stor vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt at lave gymnastik. Børnene træner normalt 2,5 time, 3 gange om ugen og mere tid må de ikke være i træningssalen. På trods af at det er et ”aspiranthold”, kommer de vidt omkring. Juniorholdet har, udover Danmark, også optrådt i bl.a. Portugal, Polen og Tyskland.