Billede af Volvo XC60 Billede af Volvo XC60 Billede af Volvo XC60 Billede af Volvo XC60 Billede af Volvo XC60 Billede af Volvo XC60

Volvo XC60

Volvo XC60 er den dynamiske, mellemstore svenske SUV, hvor skandinavisk design er kombineret med innovativ, intuitiv teknologi og praktisk alsidighed. Volvos nyeste sikkerhedsteknologi gør bilen til en af de sikreste i verden, og XC60 er en bil, hvor du føler dig selvsikker i, og som altid giver dig følelsen af kontrol. Teknologien gør, at du er forbundet med verden omkring dig, og håndteringen er let og bekvem.

Skandinavisk design

Volvo XC60 byder på et moderne, skandinavisk SUV-design, der kombinerer muskuløs dynamik med et stilrent design.

Også indvendigt er Volvo XC60 indbegrebet af skandinavisk design. Det stilrene interiør byder på naturlige, luksuriøse materialer med ægte træ, det fineste læder og smukke detaljer som eksempelvis det slanke centerdisplay med touch-skærm og luftventiler med betjeningsknap i metalfinish.

 

Sikkerheds- og førerassistanceteknologier

Volvo XC60 er udstyret med en lang række sikkerhedsteknologier, der gør den mellemstore SUV til en af de sikreste i verden. Eksempelvis kan fremhæves den smarte Volvo-teknologi City Safety, som hjælper med at holde øje med omgivelserne og om nødvendigt kan hjælpe med at bremse eller styre udenom objekter som køretøjer, fodgængere, cyklister og større dyr. Derudover kan fremhæves IntelliSafe-funktioner, som blandt andet omfatter Lane Keeping Aid, WHIPS, Run Off Road Mitigation, Run Off Road Protection, Oncoming Mitigation with Steer Assist og meget mere.

Førerassistancesystemet Pilot Assist og Adaptive Cruise Control er ekstraudstyr, der giver dig mulighed for at nyde en jævn og intuitiv kørsel. Volvo’en hjælper automatisk med at holde en sikker afstand til biler foran dig, samtidig med at den hjælper dig med at holde bilen i midten af kørebanen.

 

Premium-komfort

I Volvo XC60 er du garanteret maksimal komfort for alle med fem støttende og udformede sæder, som sikrer både din og dine passagerers komfort på alle køreture. Fra førersædet har du fuld kontrol over bilen, og den høje siddeposition giver dig et bedre udsyn over vejen og medtrafikanter. Fra din siddeposition kan du let interagere med touchskærmen, som er lige så nem og enkelt at betjene som din smartphone.

Den mellemstore SUV har et rummeligt bagagerum på 505 liter, som desuden kan forøges til 1.444 liter, når bagsæderyglænene fældes ned. Det giver god plads til for eksempel golfbag, barnevogn, bagage, indkøbsposer, eller hvad du måtte have brug for at have med. XC60 har desuden en el-styret bagklap, som gør, at du let kan åbne eller lukke bagagerummet ved at vifte med foden under bilens kofanger.

 

Volvo XC60 Recharge

Volvo XC60 fås nu i en Recharge udgave med plug-in hybrid. Bilen kan køre op til 52 km. på ren el, og kan lade fra 0-100% på kun tre timer.


Med en plug-in hybrid fra Volvo får en du Volvo med både en benzinmotor og en elmotor. Du eksempelvis køre på ren i el i byen, men når du skal du på de længere køreture, kan du køre med benzinmotoren i sammenspil med elmotoren, for at give dig den bedste køreoplevelse. Plug-in hybrid er især god, hvis du har mindre end 52 km. på arbejde eller blot kører bykørsel som er under 52 km. Du kan f.eks. køre til arbejde på ren el, lade bilen op mens du arbejder, og køre hjem igen på ren el – du behøver derved ikke at tænde for benzinmotoren, og har sparet en del benzin og CO2.


Hvis du vil vide mere om Volvo XC60 Recharge kan du kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Volvo afdeling her. Du har også mulighed for at se prislisten i toppen af siden.

 

Privatleasing

Du kan privatlease din helt nye Volvo med en fast lav månedlig ydelse og en lav udbetaling. Læs mere om Volvo XC60 privatleasing her.

 

Udstyrsvarianter

Volvo XC60 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Volvo XC60

Bag rattet opleves XC60 overordentlig behagelig, og man fornemmer hele tiden en fin balance mellem en komfortabel og en køreglad bil”.
-
FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


Volvo rammer plet med den nye XC60, der er blevet mere rummelig og kører lige så behageligt, som den ser godt ud”.
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Videogennemgang af Volvo

Se vores videogennemgang af Volvo V60, som også passer til de andre modeller, hvor vi blandt andet kigger på infotainmentsystem, instrumentering, de forskellige sikkerhedsfunktioner heriblandt BLIS, fartpilot, fartbegrænser samt adaptiv fartpilot.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet