Billede af Suzuki Vitara Billede af Suzuki Vitara Billede af Suzuki Vitara Billede af Suzuki Vitara Billede af Suzuki Vitara Billede af Suzuki Vitara Billede af Suzuki Vitara

Suzuki Vitara Hybrid

Vil du have usædvanlig meget SUV for pengene? Så skal du vælge Suzuki Vitara Hybrid. Vitara er rendyrket SUV-design, turbomotor, masser af fedt udstyr og 1.500 kg på krogen. Som ægte SUV fås Vitara naturligvis også med AllGrip 4WD. Og nu er Suzukis effektive 48V hybridteknik også blevet standard på alle udstyrsvarianterne.

 

Forvent mere af Suzuki Vitara Hybrid

Du kan roligt forvente mere af Suzuki Vitara Hybrid. Mere SUV. Mere hybrid, mere køreglæde, mere udstyr, mere på literen. Kort sagt: Mere bil for pengene. Og nu klarer Vitara hele 1.500 kg på krogen.

 

Suzuki Vitara Hybrid kan trække 1.500 kg.

Med op til hele 1.500 kg på krogen klarer Vitara Hybrid en voksen størrelse campingvogn eller hestetrailer, og det vel at mærke uden begrænsninger for lasteevnen i bilen. Du kan altså både have hele familien med i bilen og 1.500 kg på krogen – det skal du normalt op i en noget dyrere SUV for at kunne klare. De 1.500 kg på krogen gælder i øvrigt for Vitara Hybrid både med manuelt gear og automatgear.

 

5 stjerners sikkerhed i den nye Suzuki Vitara Hybrid

Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikker og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på baggrund af Suzukis TECT-koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Med automatisk nødbremse høstede Vitara da også de maksimale 5 stjerner, da den blev testet ved EuroNCAP sikkerhedstest.

 

Hybrid er standard i Suzuki Vitara

Vitara er forsynet med Suzukis nye og kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en optimeret udgave af 1.4 Boosterjet turbomotoren. Den yder 129 hk, kører længere på literen og reducerer din CO2-udledning. Udstyr og komfort er der bestemt ikke sparet på. Bemærk, at hybridteknikken er standard på alle Vitara modeller – uanset om du vælger manuelt eller automatisk gear, forhjulstræk eller firehjulstrækket AllGrip Select.

 

Suzuki Vitara Hybrid udstyrsvarianter

Suzuki Vitara findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Suzuki Vitara Hybrid

Med mildhybrid-drift og masser af udstyr er Suzuki Vitara et godt tilbud for dem, der sætter pris på en økonomisk og praktisk mini-SUV.”
- FDM (Læs anmeldelsen her)


Suzuki Vitara er opgraderet med mild-hybrid teknik og aktiv sikkerhed. Prisen er stærk, så den svær at komme udenom for Vitara-fans.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)

 

Bilen for pendlere og den økonomibevidste familie.
- Ugeavisen (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet