Billede af Suzuki S-Cross Billede af Suzuki S-Cross Billede af Suzuki S-Cross Billede af Suzuki S-Cross Billede af Suzuki S-Cross Billede af Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross Hybrid

Suzuki S-Cross Hybrid giver dig en crossover, hvor du får pladsen til hele familien og bagagen i et skarpt SUV design. Bliv imponeret over S-Cross med masser af standardudstyr, hybrid og at den kan trække hele 1.500 kg.

 

Suzuki S-Cross Hybrid – Den rummelige crossover

Suzuki S-Cross giver dig en god siddehøjde, godt udstyn og godt plads i både kabine og bagagerum. Bagagerummet rummer hele 430 liter, og der er masser af opbevaringsplads rundt omkring i kabinen. Oplev den rummelige crossover hos Pedersen & Nielsens Suzuki-afdelinger.

 

Hybrid er standard i Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross Hybrid er forsynet med Suzukis nye og kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en optimeret udgave af 1.4 Boosterjet turbomotoren. Den yder 129 hk, kører længere på literen og reducerer din CO2-udledning.

 

Suzuki S-Cross Hybrid kan trække 1.500 kg.

Den populære Suzuki S-Cross Hybrid giver dig mulighed for at trække hele 1.500 kg. på krogen. Dette gælder både modellerne med manuelt gear og automatgear.

 

Suzuki S-Cross Hybrid udstyrsvarianter

Suzuki S-Cross Hybrid kommer I tre forskellige udstyrsvarianter med masser af standardudstyr. Du får blandt andet 7 airbags, aircondition, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, fartpilot. multijusterbart rat, LED forlygter, automatisk nødbremsesystem og aktiv fartpilot i alle versioner. Og allerede fra Active-modellen følger også multimediesystem, nøglefri betjening og alufælge med. Adventure har desuden et el-betjent panoramasoltag og lækkert indtræk i læder/kunstlæder.

Du kan se mere i pris- og udstyrslisten øverst på siden.

 

Suzuki S-Cross Hybrid Comfort

Suzuki S-Cross Hybrid Comfort-udstyrsvarianten får du en imponerende bil med 129 hk, 48V hybridteknik, 6-trins gearkasse og imponerende standardudstyr. Se den fulde udstyrsliste øverst på siden.

 

Suzuki S-Cross Hybrid Active

Suzuki S-Cross Hybrid Active-udstyrsvarianten giver dig alt udstyr i Comfort-udstyrsvarianten og eksempelvis multimediesystem, nøglefri betjening og alu-fælge. Derudover kan du også købe Active med 6-trins automatgear og paddle-shift ved rattet. Se den fulde udstyrsliste øverst på siden.

 

Suzuki S-Cross Hybrid Adventure

S-Cross Hybrid Adventure-udstyrsvarianten er den højeste udstyrsvariant, hvor du får alt fra Comfort- og Active-udstyrsvarianterne og blandt andet el-betjent panoramasoltag, indtræk I læder/kunstlæder og navigation. Se den fulde udstyrsliste øverst på siden.

 

Anmeldelser af Suzuki S-Cross Hybrid

Den lille trecylindrede turbomotor gør det godt i S-Cross. Den trækker flot fra lave omdrejninger, og sammen med en god gearing er der hele tiden tilpas med kræfter til rådighed. Vi kørte i snit 21 km pr. liter, og det er virkelig et stort plus ved bilen.

Bagagerummet er med sine 430 liter virkelig stort, og det er endnu et plus ved bilen. Der er mange andre plusser i denne Exclusive-udgave, hvor udstyrsmængden virkelig imponerer.”
- FDM (Læs anmeldelsen her)


Vi oplever Suzuki S-Cross som en spændende og rummelig familiebil, den er kendt for fremragende japansk kvalitet. Den er blevet kraftigt moderniseret og visuelt har den meget mere pondus end forgængeren. Samtidig har man kunne fastholde prisen – ja, den dyreste version er endda blevet 5000 kroner billigere.
- Motorsiden (Læs anmeldelsen her)

 

Suzuki SX4 S-Cross er en af vores favoritter i klassen og den skal prøves. Køregenskaberne ligger til den komfortable side, men den føles ikke ubehagelig på snoede små landeveje. Motoren er den samme, som ligger i en Swift Sport. De 140hk gør det utrolig godt uden meget støj. Manuel gearkassen i S-Cross kører super godt i gearene med en meget let kobling.
- Biluniverset (Læs anmeldelsen her)

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet