Ny Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross giver dig en crossover, hvor du får pladsen til hele familien og bagagen i et skarpt SUV design. Bliv imponeret af den nye S-Cross med masser af standardudstyr, et moderniseret udseende og meget mere sikkerhedsudstyr.

 

Suzuki S-Cross – Den rummelige familie-crossover

Suzuki S-Cross giver dig en god siddehøjde, godt udsyn og god plads i både kabine og bagagerum. Bagagerummet rummer alt det du skal bruge i hverdagen eller på ferien, og der er masser af opbevaringsplads rundt omkring i kabinen. Oplev den rummelige crossover hos Pedersen & Nielsens Suzuki-afdelinger.

 

Mild hybrid er standard i Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross er forsynet med Suzukis kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med en motoren kan køre 18,9 km/l efter WLTP-normen, hvilket er meget langt for en SUV, og reducerer din CO2-udledning.

Der er masser af fordele ved mild hybridbiler. Batteriet oplader ved opbremsning/motorpåløb, og kan samtidig booste motoren, når man have lidt mere power. S-Cross skiller sig også ud ved at kunne trække hele 1.500 kg på krogen.

 

Suzuki Display Audio

Med den nye Suzuki S-Cross bliver sløret også løftet for det helt nye multimediesystem Suzuki Display Audio, som indeholder ting som Hybrid-flow, Kørehistorik (km, km/l, rækkevidde mm) og Biloplysninger så som dæktryk. Derudover indeholder Suzuki S-Cross en overflod af teknik og udstyr, som du kan læse mere om i prislisten øverst på siden.

 

Suzuki S-Cross udstyrsvarianter

Suzuki S-Cross findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser af Suzuki S-Cross

Den nye generation af Suzuki S-Cross leverer en udmærket køreoplevelse, fin sikkerhed og godt med udstyr.

- FDM (Læs anmeldelsen her)


”Den kraftigt faceliftede Suzuki S-Cross ser ikke bare ny ud, den har også fået mange nye features og ikke mindst en ny økonomisk og kraftfuld hybrid drivline.”

- Motorsiden (Læs anmeldelsen her)

 

Suzuki SX4 S-Cross er en af vores favoritter i klassen og den skal prøves. Køregenskaberne ligger til den komfortable side, men den føles ikke ubehagelig på snoede små landeveje. Motoren er den samme, som ligger i en Swift Sport. De 140hk gør det utrolig godt uden meget støj. Manuel gearkassen i S-Cross kører super godt i gearene med en meget let kobling.

- Biluniverset (Læs anmeldelsen her)

 

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet