Suzuki Across Plug-in Hybrid

Suzuki Across er den kraftfulde plug-in hybrid med firhjulstræk fra Suzuki. Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret plug-in hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Her krydses kompromisløs ydelse med plug-in hybridens fleksibilitet og den moderne SUV's rummelighed og rå look.

 

Plug-in hybrid med høj ydelse og lavt forbrug i den nye Suzuki Across

Det avancerede plug-in hybrid-system leverer overlegen ydelse, flot brændstoføkonomi og lav CO₂-emission. Across yder imponerende 306 hk og har en elektrisk rækkevidde på hele 75 km. Og så tilbagelægger den 100 km/l ifølge den officielle WLTP-norm.

Systemet er bygget op omkring en el-motor med 182 hk placeret foran, mens den 2,5 liters benzinmotor yder 185 hk. Ved bagakslen er der endnu en el-motor (54 hk), og tilsammen kan de tre motorer yde op til de maksimale 306 hk. Nok til at trække Across fra 0 til 100 km/t på kun 6,2 sekunder. Det store lithium-ion-batteri på 18,1 kWh giver op til 75 km kørsel på ren el. Og når der ikke er mere strøm på batteriet, kører Across videre på en kombination af benzin og den strøm, som det avancerede plug-in-hybridsystem opsamler undervejs.

 

Komforten er i fokus i den nye Suzuki Across

Den nye Suzuki Across giver dig masser af plads på både forsæder og bagsæderne. Sæt dig tilrette i de komfortable sæder med kunstlæder og stofindlæg og nyd alt det lækre komfortudstyr, som fx el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, multimediesystem med 9" skærm, bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fod-sensor, sædevarme for og bag, P-sensor for og bag med bremsefunktion, multijusterbart læderrat med varme, nøglefri betjening og el-ruder for og bag.

 

Høj sikkerhed i Suzuki Across

Suzuki Across er naturligvis udstyret med alt det nyeste og vigtigste sikkerhedsudstyr for maksimal beskyttelse af fører og passagerer. Den automatiske nødbremse (PCS) reagerer fx både på biler, fodgængere og cyklister, og den aktive fartpilot (DRCC) fungerer helt ned til 0 km/t.

 

Suzuki ACross med det avanceret E-Four 4WD system

Det elektroniske E-Four 4WD system i Across giver ægte 4x4-præstationer og samtidig overlegen brændstoføkonomi. Systemet har en uafhængig el-motor til bagakslen, der sammen med den forreste el-motor giver forbedret stabilitet under start på glatte overflader som snedækkede veje, mens det også giver mere sikre køreegenskaber gennem sving. E-Four inkluderer også et avanceret AWD Integrated Management system, der fx optimerer gearskift og styreudslag afhængigt af forholdene, mens Trail Mode sikrer fremkommeligheden under barske forhold og offroad.

 

Suzuki Across udstyrsvarianter

Suzuki Across kommer kun i én udstyrsvariant: Adventure.

Med Across Adventure-udstyrsmodellen får du alt sikkherds- og komfortudstyr du kunne tænke dig. Sammen med Plug-in teknologien og E-Four 4WD systemet betyder det, at Across er i en liga for sig. Du kan se hele udstyrslisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Suzuki Across

"Hov, hvad er det: En Suzuki plugin-hybrid med mere end 300 hk?"

Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet