Den mest populære roadster i verden

Mazda MX-5 er en af de mest populære roadster i verden, og med god grund. Med de slanke linjer har Mazda MX-5 charmeret sig ind på mange over årene, og den spændende oplevelse, det er at køre en MX-5, skader bestemt ikke. Da den blev præsenteret for første gang i 1989, blev den straks en favorit. Mazda MX-5 er den mest solgte roadster nogensinde, og for at bevare sjælen er den nye MX-5 derfor bygget efter samme opskrift som tidligere.

Bygget ud fra traditionerne

Mazda MX-5 er bygget efter den gamle, japanske filosofi Jinba Ittai, som henviser til båndet mellem bil og fører. Her betyder det førercentreret design at MX-5’s unikke køre egenskaber får det til at føles som at være ét med bilen. Mazda MX-5 er designet efter Mazdas Kodo: Soul of Motion-design, hvilket ses i de smukke proportioner, stramme linjer og dramatiske kurver.

Mazda MX-5 Seiza

Vælger du Mazda MX-5 Seiza, kan du se frem til den nye farve Deep Crystal Blue, som fremhæver den slanke form, mens kalechen i farven Dark Cherry skaber et perfekt match. Indvendigt får du lækre, hvide nappalæder og matchende interiør, der skaber en spændende og elegant kontrast.

Mazda MX-5 100th Anniversary Edition

Mazda fejrer sit 100-års jubilæum med en 100-års jubilæums version af en af sine mest ikoniske biler - nemlig Mazda MX-5. Her får du en karosserifarve i den kridhvide Snowflake White Pearl, og en kaleche i Dark Cherry, som står i en flot kontrast til hinanden. De to farver viser sig også i samspil i kabinen, hvor den overvejende farve er rød, som suppleres af hvid. Endeligt får du i 100-års jubilæums versionen af MX-5 et 100-års jubilæumslogo i både hovedstøtterne, navkapslerne og på karrosseriet.

Både MX-5 Roadster 2.0, 2.0 Seiza og 2.0 100th Anniversary Edition kommer med 184 hestekræfter.

Men hvad koster en Mazda MX-5 så? Øverst på denne side kan du se en pris- og udstyrsliste for Mazda MX-5, samt bygge din egen Mazda online.

Prøv Mazda MX-5 hos Pedersen & Nielsen i Randers Ørneborgvej og Auning.

Udstyrsvarianter

Mazda MX-5 Roadster findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Anmeldelser

"samlet set er seneste generation af MX-5 en villig og legesyg sportsvogn, som du ikke skal frygte dyre regninger eller skjulte fejl på. Den er helt igennem sjov – og fornuftig."

- Biltorvet (Læs anmeldelsen her)

"Mazda MX-5 giver nemlig præcist lige så mange smil pr. kørt kilometer, som den altid har gjort. Nu bare i et prisleje, hvor flere kan være med."

- Bilbasen (Læs anmeldelsen her)

"For den nye 2.0-liters motor har både et godt bundtræk og er omdrejningsvillig. Det er ganske enkelt den motor, som MX-5 har ventet på siden introduktionen i 1989!"

- FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Brugte Mazda modeller

Se vores udvalg af brugte Mazda modeller.