Den mest populære roadster i verden

Mazda MX-5 er en af de mest populære roadster i verden, og med god grund. Med de slanke linjer har Mazda MX-5 charmeret sig ind på mange over årene, og den spændende oplevelse, det er at køre en MX-5, skader bestemt ikke. Da den blev præsenteret for første gang i 1989, blev den straks en favorit. Mazda MX-5 er den mest solgte roadster nogensinde, og for at bevare sjælen er den nye MX-5 derfor bygget efter samme opskrift som tidligere.

 

Bygget ud fra traditionerne

Mazda MX-5 er bygget efter den gamle, japanske filosofi Jinba Ittai, som henviser til båndet mellem bil og fører. Her betyder det førercentreret design at MX-5’s unikke køre egenskaber får det til at føles som at være ét med bilen. Mazda MX-5 er designet efter Mazdas Kodo: Soul of Motion-design, hvilket ses i de smukke proportioner, stramme linjer og dramatiske kurver.

En del af Mazda MX-5's unikke udseende er kalechen, som gør det muligt at nyde omgivelserne og den friske luft i endnu højere grad. 

Men hvad koster en Mazda MX-5 så? Øverst på denne side kan du se en pris- og udstyrsliste for Mazda MX-5, samt bygge din egen Mazda online.

Prøv Mazda MX-5 hos Pedersen & Nielsen i Randers og Auning.

 

Suveræn på vejen

Den nye teknologi, kaldet Kinematic Posture Control, sikrer bedre stabilitet i svingene ved højere hastigheder. Det skaber en endnu mere sporty oplevelse, og en stærkere følelse af samhørighed med din Mazda MX-5, mens Bilstein-støddæmperne giver endnu bedre vejgreb.

Mazda MX-5s adaptive full LED-forlygter sikrer optimal, homogen oplysning af vejen, hvilket giver et bedre overblik i mørke.

Det trådløse Apple Carplay gør det nemt for iPhone-brugere at bruge navigation eller streame musik fra det suveræne BOSE®-lydsystem. Har du en Android-telefon kan du selvfølgelig stadig oprette forbindelse til bilen. Alt du skal gøre er at bruge et kabel, og så kan du oprette forbindelse med Android Auto og oplade din telefon på samme tid.

 

Udstyrsvarianter

Mazda MX-5 Roadster findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser

"samlet set er seneste generation af MX-5 en villig og legesyg sportsvogn, som du ikke skal frygte dyre regninger eller skjulte fejl på. Den er helt igennem sjov – og fornuftig."

- Biltorvet (Læs anmeldelsen her)

"Mazda MX-5 giver nemlig præcist lige så mange smil pr. kørt kilometer, som den altid har gjort. Nu bare i et prisleje, hvor flere kan være med."

- Bilbasen (Læs anmeldelsen her)

"...i dag står den åbne sportsvogn stærkere end nogensinde."

- FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet