Bygget efter japanske filosofier

Når du først ser en Mazda MX-5 RF, er du ikke i tvivl. Den er både elegant, og føles uovertruffen at køre. MX-5 RF er bygget ud fra Mazdas prisvindende Kodo: Soul of Motion-design, som udtrykkes i bilens aerodynamiske og slanke linjer, og giver Mazda MX-5 RF en fuldendt sporty look.

Som en del af Mazdas filosofi, Jinba Ittai, så føles bilen som en forlængelse af din krop, når du kører den. Denne samhørighed er en integreret del af Mazda MX-5 RF, og vil straks kunne føles, når du sætter dig bag rettet selv.

 

Mange fordele

Mazda MX-5 RF fås med flere forskellige fordele. Blandt andet får du 16” fælge, som giver en perfekt balance, og fremhæver den energiske ånd, som MX-5 RF har. LED-forlygterne skaber et moderne look, så folk ikke er i tvivl om, at det er en Mazda MX-5 RF.

Det elektrisk foldetag kan foldes sammen på kun 13 sekunder. Dermed får du en bil, som selvfølgelig kan nydes året rundt, men måske bare lidt ekstra, når det er varmere.

De behagelige sæder giver en følelse af kvalitet og eksklusivitet i cockpittet, hvor det er den bag rattet, som er i centrum. MX-5 RF er nemlig bygget til føreren af bilen, ved at alt er indenfor rækkevidde, og ved at være optimeret bedst muligt med moderne teknologi, som du kan læse mere om længere nede.

Bagagerummet på 127 liter har plads til det mest nødvendig.

 

Moderne teknologi

Som nævnt er cockpittet fyldt med moderne teknologi. Det tæller blandt andet både Apple Carplay og Android Auto, som sikrer, at du altid kan tilkoble din telefon trådløst, og nyde godt af dine forskellige apps herunder navigation, musik, podcasts og beskeder.

Lydsystemet i Mazda MX-5 RF stammer fra erfarne Bose, som leverer lydsystemer i topklasse. Du vil opleve en rig og fordybende lydoplevelse, der placerer dig i musikkens centrum.

Med en Bilstein-undervogn i din Mazda MX-5 RF er du sikret en fantastisk køreoplevelse – uden at gå på kompromis med komforten. Og med den effektive Skyactive-motor får du ydelse og brændstofseffektivitet i top. Til sidst, men ikke mindst, giver de avancerede I-Activesense-sikkerhedsteknologier ro i sindet, når du kører denne fantastiske sportsvogn.

Men hvad koster en Mazda MX-5 RF egentlig? Øverst på denne side kan du se en pris- og udstyrsliste for Mazda MX-5, samt bygge din egen Mazda online.

Prøv Mazda MX-5 hos Pedersen & Nielsen i Randers og Auning.

 

Udstyrsvarianter

Mazda MX-5 RF findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelser

"Udover det iøjefaldende design, er en MX-5 en køreglad sportsvogn, der er til at købe for penge."

- Motorsiden (Læs mere her)

"Mazda MX-5 RF er en underholdende og ganske overkommelig folkesportsvogn(...)"

- FDM (Læs mere her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet