Mazda 3 Hatchback

Mazda 3 er en sporty hatchback der bygger på Mazdas populære designfilosofi ”KODO – Soul of Motion”. Den har netop fået et helt nye facelift, der byder både på et sofistikeret udvendigt design, en kabine der er skabt til komfort og køreglæde og du kan nu få Mazda3 som hybrid.

 

Den prisvindende designfilosofi i Mazda 3

Som et perfekt udtryk for den prisvindende designfilosofi “Kodo - Soul of Motion” har Mazda3 hatchback rene og smukke linjer, der udstråler fart og bevægelse. Det tiltalende ydre følges op af en raffineret kabine med en fremragende ergonomi, god plads og flot finish. Takumi-Nuri, Mazdas kvalitetslakeringsteknologi, giver indtrykket af en håndmalet prototype: “Takumi” betyder håndværker. Denne teknologi sikrer den enestående dybde og glans i Mazdas speciallakeringer.

 

Mazda 3 nu som mild hybrid

Mazda 3 er udstyret med den nye Mazda M Hybrid-teknologi, der bruger en lille integreret starter-generator (ISG) til at opsamle den energi, der normalt går tabt under nedbremsning. Denne energi oplagres og bruges til at drive bilens elektriske systemer, reducere belastningen af motoren og spare benzin.

 

Teknologien i Mazda 3

Mazda 3 Hatchback byder på masser af smarte teknologier som både øger sikkerheden og køreglæden. Du får blandt andet Mazdas avancerede infotainment-system som lader dig kommunikere med omverdenen, høre radio og meget mere. Du kan også tilkøbe Mazdas populære Head-Up Display, som giver dig de vigtigste informationer om bilens navigation, bilens hastighed og andre sikkerhedsvarsler.

Af sikkerhedssystemer får du blandt andet avanceret undervognsteknologi der giveren mere stabil fornemmelse og komfortabel oplevelse af kørslen. Front Cross Traffic Alert-systemet advarer dig om køretøjer der er i dine blinde vinkler. Crusing and Traffic Support holder en sikker afstand til køretøjet foran og hjælper dig også med at blive i din vognbane.

 

Mazda 3 Hatchback udstyrsvarianter

Mazda 3 Hatchback findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Mazda 3

Her har vi samlet forskellige Mazda 3 test og anmeldelser fra forskellige medier:

Mazda 3 gør ikke meget væsen af sig i salgsstatistikkerne, og det er en skam. Bilen er yderst veludstyret til ganske skarpe priser.”
- FDM/Motor (Læs anmeldelsen her)


”… Mazda 3 nærmest et fund. Designet skiller sig positivt ud, finishen er rykket en klasse op og komforten er markant forbedret, mens klassiske Mazda-dyder som køreglæde og mekanisk præcision er bevaret. Mazda 3 vækker vores begejstring for biler, og det udløser den femte stjerne.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet