Mazda2 Hybrid

Den nye Mazda2 Hybrid er både kompakt og rummelig på samme tid, og byder både på et sofistikeret udvendigt design, en kabine der er skabt til komfort og køreglæde.

Mazda2 Hybrid er en hybrid, som ikke kræver at du ændre dine kørevaner. Du behøver heller ikke tænke i opladning og ladestandere, da den oplader af dig selv, når du bremser. 

Mazda2 Hybrid kan køre i en elektrisk tilstand en del strækningen, og benzinmotoren altid er klar til at yde ekstra kraft og rækkevidde.

 

Mazda2 - nu som hybrid

Mazda2 Hybrid bruger smart hybridteknologi til at skifte mellem elektricitet, benzin eller en kombination af begge, for at give dig optimal ydeevne i alle situationer. Nyd det øjeblikkelige, fulde drejningsmoment fra elmotoren, når du starter fra stilstand, eller få ekstra acceleration fra både benzin- og elmotoren, når du ønsker det.

Du kan køre Mazdas nye hybrid, som var det en almindelig benzindrevet bil, men du kan stadig nyde følelsen af at køre i en moderne elbil uden behov for batteriopladning.

Med Mazda2 Hybrid reducerer du din udledning af CO2, når du kører rundt i byen i dagligdagen. Når du bremser sender hybridsystemet energi tilbage til batteriet. Det betyder, at ved kørsel i byen vil din nye hybrid, en stor del af tiden, ikke udsende nogen emissioner.

 

Kompakt og smart

Mazda2 Hybrid har rene og smukke linjer, der udstråler fart og bevægelse. Det tiltalende ydre følges op af en raffineret kabine med en fremragende ergonomi, god plads og flot finish. 

Køleren er formet med tanke på at øge fornemmelsen af dybde og bevægelse, mens fronten har fået et større luftindtage, som forbedre aerodynamikken, og hjælper med at køle motoren. På siden af Mazda2 Hybrid er de distinktive linjer med til at give et indtryk af bilen elegante design. Her begynder baglygterne også, som snor sig rundt til bagenden.

 

Mazda2 er designet med mennesket i fokus

Mazda bruger avancerede teknikker til at studere, hvordan mennesker bevæger sig og reagerer, så deres ingeniører og udviklere sammen kan frembringe et design, der sætter mennesket i centrum. Når det føles afslappende og naturligt at køre i bilen, giver det en følelse af tryghed og sikkerhed, som frembringer den ultimative køreglæde.

 

Sikkerhed i Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid befinder sig også sikkerhedsmæssigt på et meget højt niveau med 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Sikkerhedsudstyret er meget omfangsrigt med blandt andet adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, avanceret automatisk nødbremse samt fjernlys- og vejbaneassistent. 

 

Mazda2 Hybrid udstyrsvarianter

Mazda2 Hybrid er meget mere end blot et stilfuldt design og en behagelig kabine. Mazda2 Hybrid er nemlig proppet med den nyeste tekonologi og det nyeste udstyr fra Mazda. Som standardudstyr får du blandt andet en 7” touchskærm med DAB-radio, Apple CarPlay/Android Auto og aircondition. Vælger du en af de bedre udstyrsvarianter, kan du for eksempel få et head-up display, som giver dig de vigtigste funktioner i ruden.

Mazda2 Hybrid findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

Anmeldelser af Mazda2 Hybrid

"Mazda har fået en velkørende og økonomisk hybrid-model på programmet."

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet