Mazda CX-80

Eksklusivt og dynamisk design

Mazda CX-80 er udformet med en skarpt udskåret silhuet, der afspejler Mazda's Kodo - Soul of Motion designfilosofi, hvilket fremhæver køretøjets karakter og bevægelse, selv når det står stille. Bilen byder på en kombination af elegance og kraft, hvilket er indbegrebet af Mazdas designmæssige fremtidsvision.

 

Teknologi der forbinder og beskytter

Denne model er spækket med avanceret teknologi, der ikke blot forbedrer køreoplevelsen, men også sikrer maksimal sikkerhed for alle passagerer. Med funktioner som adaptiv fartpilot, vejbaneassistent og en højt avanceret infotainmentskærm, tilbyder CX-80 en interaktiv og beskyttende køreoplevelse.

Som noget helt nyt har Mazda CX-80 fået 3-zoners klimaanlæg, Alexa stemmestyring og en funktion i 360 graders parkeringskameraet, der gør det lettere at bakke henimod en anhænger.

 

Rummelighed for hele familien

Mazda CX-80 tilbyder en ekstraordinær rummelighed med sine syv sæder fordelt på tre rækker. Interiøret er designet til at maksimere både komfort og funktionalitet, hvor hver detalje fra sædejusteringer til klimakontrol er tænkt ind for at sikre en behagelig rejse for alle ombord.

I CX-80 kan du på midterst sæderække vælge mellem ét sæde med plads til tre personer eller to ekstra komfortable kaptajnsæder - med konsolboks eller gennemgang i midten. Bagerste sæderække kan foldes ned, hvis man vil prioriterer ekstra bagageplads. Gør du det, har du hele 687 liter bagageplads at gøre med.

Med en længde på lige under 5 meter og akselafstand på mere end 3 meter er der ingen tvivl om at CX-80 er en kolos af en bil.

 

Ydeevne og miljøansvarlighed

Mazda har ikke gået på kompromis med ydeevnen i CX-80, som er udstyret med en effektiv motor, der leverer både kraft og økonomi. Denne model har også fokuseret på hvilket materialer og teknologier, der reducerer både brændstofforbrug og emissioner.

Denne plug-in hybrid har en 2.5-liters benzinmotor og en kraftig elmotor, som til sammen har en systemydelse på 327 hk og et drejningsmoment på 500 Nm. Den har en elektrisk rækkevidde på 60 km, accelererer fra 0-100 km/t på 6,8 sekunder og har en tophastighed på 195 km/t.

Kræfterne formidles fra en 8-trins automatgearkasse til alle fire hjul gennem Mazdas i-Activ All-Wheel Drive system. Under almindelig kørsel ledes hovedparten af kraften mod baghjulene. I situationer hvor det er nødvendigt, kan op til 50 % af kraften omfordeles til forhjulene, som det ses når CX-80 trækker en trailer på op til 2.500 kg.

 

Besøg Pedersen & Nielsen Mazda i Randers og Auning for mere information og oplev Mazda CX-80.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet