Mazda CX-5

Mazda CX-5 er Mazdas mellemstore SUV i deres velkendte og anerkendte design. CX-5 kombinerer den nyeste teknik med et rummeligt kabinedesign og et helt nyt infotainmentsystem.

 

Komfort til hele familien

Mazda CX-5 er designet og bygget til at skabe køreglæde og komfort. Når du sætter dig ind i bilen, kan du med det samme se og føle den rummelige kabine og det luksuriøse interiør, som hjælper med at give den perfekte kørekomfort for både fører og passagerer. Den støjdæmpede kabine er skabt til at holde dit sind i komplet ro, og kabinen er designet efter det bedste japanske håndværk.

Du får et bagagerum med op til 522 liter, hvor du kan pakke hele familiens bagage uden problemer.

 

Nye funktioner i Mazda CX-5

De nye funktioner, Mazda Intelligent Drive Select og Off-road-funktion, får køreoplevelsen til at virke som et sjovt eventyr, mens de avancerede køreegenskaber og stabiliteten løfter din køreglæde i enhver situation.

Du får blandt andet Mazdas avancerede infotainment-system, som lader dig kommunikere med omverdenen, høre musik og podcasts, navigere og meget mere med både Apple CarPlay og Android Auto.

Med appen My Mazda er du altid forbundet med din Mazda CX-5, om du sidder i den eller ej. Appen kan blandt andet hjælpe dig med at lokaliserer din bil, og alarmerer dig, hvis bilen er udsat for tyveri.

Mazdas populære Head-Up Display, giver dig de vigtigste informationer om bilens navigation, bilens hastighed og andre sikkerhedsvarsler.

 

Sikkerheden er blandt verdens bedste

Mazda CX-5 har fået de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Det betyder at Mazda CX-5 er blandt verdenens mest sikre biler. Du får et væld af sikkerhedsudstyr og smarte teknologier som både øger sikkerheden og køreglæden.

Af sikkerhedssystemer får du blandt andet avanceret nødbremseteknologi, der overvåger afstanden mellem dig og køretøjet foran, og kan bremse for dig, hvis der skulle opstå en nødsituation. Samtidig har Mazda CX-5 også fodgængerregistrering, som scanner omgivelserne, og registrerer og bremser, hvis en fodgænger skulle træde ud foran dig. Endeligt bedømmer en sensor hele tiden afstanden til den forankørende, og regulerer din hastighed i følge bilen foran dig. Alt dette er med til at give en mere sikker og behagelig køreoplevelse.

 

Mazda CX-5 udstyrsvarianter

Mazda CX-5 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

Anmeldelse af Mazda CX-5

Den store SUV byder på en høj siddeposition og en let ind- og udstigning. Men det er mest ved forsæderne, at bilen opleves stor. Her er der gode fralægningsmuligheder og en god komfort.”
- FDM (Læs anmeldelsen her)


Kabinen er meget sort i sort, men materialerne er lækre og finishen flot. Nyt i 2021-udgaven af CX-5 er infotainment-systemet. Skærmen er vokset fra 8” til 10,25” og er blevet skarpere, og systemet er optimeret, så det virker hurtigere. Og så er der kommet styr på natbelysningen, som man var nødt til at justere manuelt på det gamle system. Bilen holder nu selv styr på lysmængden i kabinen.
- Bilmagasinet (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet