Mazda CX-30

Mazda CX-30 giver dig dynamiske køreegenskaber i et moderne og kompakt design.

 

Den imponerende Mazda CX-30

Mazda CX-30 har opnået de maksimale fem stjerner i den seneste Euro NCAP crashtest. Bilen var imponerende i alle fire kategorier - Voksensikkerhed, Børnesikkerhed, Fodgængersikkerhed og Sikkerhedssystemer. Mazda CX-30 har blandt andet vundet prisen ”Gyldne Rat” i 2019 i kategorien SUV/Crossover op til 4.4m i længde.

 

Kabinen i Mazda CX-30

Mazda CX-30 er designet og bygget til at skabe køreglæde og komfort. Når du sætter dig ind i bilen, kan du med det samme se og føle det luksuriøse interiør, som hjælper med at give den perfekte kørekomfort for både føreren og passagerne. I den kompakte SUV har du stadig god plads til ben, hoved og skulder, uanset hvor du sidder.

 

Sikkerheden er blandt verdens bedste

Mazda CX-30 har fået 5 stjerner i den krævende EuroNCAP sikkerhedstest. Det betyder at Mazda CX-30 er blandt verdenens mest sikre biler. Du får et væld af sikkerhedsudstyr og smarte teknologier som både øger sikkerheden og køreglæden.

Du får blandt andet Mazdas avancerede infotainment-system som lader dig kommunikere med omverdenen, høre radio og meget mere. Mazdas populære Head-Up Display, giver dig de vigtigste informationer om bilens navigation, bilens hastighed og andre sikkerhedsvarsler.

Af sikkerhedssystemer får du blandt andet avanceret undervognsteknologi der giveren mere stabil fornemmelse og komfortabel oplevelse af kørslen. Front Cross Traffic Alert-systemet advarer dig om tværgående trafik, der er i dine blinde vinkler på f.eks. parkeringspladser, og Crusing and Traffic Support hjælper dig med at blive i din vognbane.

 

Mazda CX-30 udstyrsvarianter

Mazda CX-30 findes i forskellige udstyrsvarianter, som du kan se i prislisten øverst på siden.

 

 Anmeldelse af Mazda CX-30

Mazda CX-30 er på mange måder en vellykket bil; den kører godt, den er sikker, den er rummelig og prisen er fornuftig.”
- Bilbloggen (Læs anmeldelsen her)


Og selvom grundniveauet for udstyr er overraskende højt, så kan det alligevel give god mening at se i retning af topudgaven, Cosmo.Her får man nemlig udstyr for alle pengene i form af meget avanceret sikkerhedsudstyr som f.eks. en nødbremse, der bremser, hvis man er ved at bakke ind i noget. Man får også læderindtræk og elbetjent førersæde samt et forrygende Bose-musikanlæg. Alle udgaver har derudover navigationsanlæg, headup-display, e-call, adaptiv fartpilot og nøglefri start af bilen. På den måde kan Mazda CX-30 levere udstyr i et omfang, de fleste af konkurrenterne enten ikke formår, eller som de tager sig ret dyrt betalt for.
- FDM (Læs anmeldelsen her)

 

Mazdas Skyactiv-X-motor er utroligt vellykket. Sammen med det omfattende udstyr og den fede finish burde det udløse fem stjerner til CX-30.
- Hvilkenbil (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet