Kia EV6 – Bliv inspireret på enhver køretur

EV6 er Kias første dedikerede elbil, som er bygget på den nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Du får en bil med høj rækkevidde, meget udstyr og meget plads. Som med alle andre Kia-modeller får du naturligvis syv års garanti.

   

Kåret til Årets Bil i Europa 2022

Kia EV6 vandt i vinteren 2022 prisen som Årets Bil i Europa 2022 kåret af en jury bestående af 59 højt respekterede motorjournalister fra 22 europæiske lande. EV6 vandt blandt andet på sin lange rækkevidde og hurtige opladning, som et resultat af sin platform Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Du kan læse mere om kåringen her.


Den nye Kia EV6 er bygget på E-GMP

EV6 er den første dedikerede elbil fra Kia produceret på den helt nye Electric-Global Modular Platform (E-GMP), som gør det muligt at designe kabinen med en flad bund og indrette for- og bagsæder på forskellige måder. På trods af EV6s kompakte udvendige dimensioner resulterer dens 2.900 mm akselafstand i en kabineplads svarende til mange mellemstore til store SUV'er. Dette betyder mere plads til dig og dine passagerer i kabinen.

 

Kia EV6 kommer med eksklusivt interiør der inspirerer

Den nye EV6 giver dig interiør der inspirerer. EV6 kommer blandt andet med den dobbelte 12,3” buet panoramaskærm i høj opløsning som giver et tydeligt overblik over bilen og infotainmentsystemet.

Derudover er interiøret fremstillet bæredygtige materialer heriblandt genanvendte PET-flasker, kunstlæder eller ruskind i høj kvalitet.

Derudover kan EV6 udstyres med Kias nye augmented reality head-up display. AR (Augmentd Reality) head-up display projiceres op på forruden og guider dig sikkert frem til din destination. I displayet får du en problemfri og sikker køreoplevelse.

 

Kia EV6 kommer med lynhurtig opladning

Det 800V højhastigheds-opladningssystem i EV6 giver dig mulighed for at få ekstra tid til de ting, der virkelig betyder noget for dig. En hurtigopladning i 5 min. giver dig en rækkevidde på over 100 km. Oplad fra 10-80% på mindre end 18 min.

 

EV6 giver dig en rækkevidde på op til 528 km

Batteriet i EV6 på 77,4 kWh giver en rækkevidde på op til 510 km ved en fuld opladning. Der er længere tid mellem opladningerne – og du skal derfor bruge mindre tid på at oplade bilen og kan bruge mere tid på dig.

EV6 fås også med 58 kWh-batteri, som er tilstrækkeligt til at dække alle kørselsbehov.

Baghjulstrækversionen er med én enkelt elmotor, og firehjulstrækversionen har to elmotorer, som får dig frem til dit mål uanset vejrforhold eller terræn

Rækkevidden er baseret på WLTP og afventer typegodkendelse. De endelige værdier for AER og energiforbrug offentliggøres senere.

 

Træk op til 1.600 kg med den nye EV6

Med den imponerende maksimale anhængervægt på 1.600 kg kan du medbringe alt, hvad du har brug for, til dine outdoor-eventyr med venner og familie - alt sammen selvfølgelig helt uden emissioner.

Tallet er den maksimalt tilladte anhængervægt. Anhængervægten kan variere alt efter variant.

 

Kia EV6 udstyrsvarianter

Den nye Kia EV6 elbil fås i flere forskellige udstyrsvarianter til særdeles attraktive priser.

Anmeldelser af Kia EV6

"Kia EV6 GT er en fuldstændig forrygende bil."

FDM (Læs anmeldelsen her)

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

 

* EV6-rækkevidde: Op til 394 – 528 km (WLTP) ved blandet kørsel. CO₂: 0 g/km under kørsel. Opladning m. min. 180 – 240 kW-jævnstrømsoplader: Oplader 10-80% på ned til 18 min. Omkostninger til ladeløsning og installation kan forekomme. Modellen er vist med ekstraudstyr. Op til 7 års fabriksgaranti dog maks. km 150.000.