Kia EV3

Kia har introduceret den nye Kia EV3, der lover at levere en uovertruffen elektrisk SUV-oplevelse. Denne kompakte SUV blander progressivt design med avanceret teknologi og sætter nye standarder i segmentet for kompakte elektriske SUV'er.

 

Innovativt design og funktion

Bygget på Kias prisvindende designfilosofi, "Opposites United", fusionerer Kia EV3 moderne æstetik med funktionel elegance. Med vertikale forlygter, som skaber en bred, selvsikker holdning og et interiør, der fremmer komfort og rummelighed, udstråler denne bil både kraft og finesse. Denne filosofi kommer også til udtryk i den unikke 'Tiger Face' med Star Map-lyssignatur, som giver EV3 et dynamisk og fremtidsorienteret udtryk.

 

Komfort og rummelighed i kabinen

Indeni tilbyder EV3 en rummelig kabine designet til at rumme op til fem personer. Denne komfort forstærkes af en elegant midterkonsol, som inkluderer et skydbart bord til ekstra opbevaring og en alsidighed, der er uovertruffen i denne klasse. Materialerne i kabinen er valgt med omtanke og inkluderer genanvendelige materialer, hvilket understreger Kias engagement i bæredygtighed.

 

Ydeevne og effektivitet

Kia EV3 tilbydes med en kraftfuld elektrisk drivlinje og to batterier der sikrer en fremragende rækkevidde og hurtig opladning, som kan afhjælpe de mest almindelige bekymringer om elbiler. Med en tophastighed på 170 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på blot 7,5 sekunder kombinerer den performance og miljøansvarlighed uden at gå på kompromis.

 

Teknologi og sikkerhed

EV3 er udstyret med avancerede køreassistance- og sikkerhedssystemer som Forward Collision-Avoidance Assist og Lane Keeping Assist, der alle understøtter en sikker og behagelig køreoplevelse. EV3 har desuden Kia Vehicle-to-Load (V2L) opladning, som gør det muligt at tilføre strøm eksterne enheder såsom laptops, kølebokse eller kaffemaskiner. Endeligt introduceres også en AI-assistent, der øger både funktionalitet og interaktivitet i bilen.

 

Digital innovation og underholdning

En integreret del af EV3's tilbud er dens omfattende digitale tilslutning og underholdningsmuligheder, som omfatter alt fra streamingtjenester til in-car gaming, forstærket af et Harman Kardon-lydsystem. Dette fuldender oplevelsen af EV3 som en forlængelse af 'hverdagsrummet', hvor man ikke blot transporterer sig fra A til B, men nyder rejsen.

Få et uforpligtende tilbud eller bliv kontaktet

Alle tekniske data og specifikationer er estimerede målsætninger og endnu ikke bekræftet. Modeller, herunder features/udstyr samt øvrige specifikationer kan afvige fra land til land og vil ikke nødvendigvis være tilgængelige i Danmark.