Skal du købe eller lease din næste bil?

Hos Pedersen & Nielsen tilbyder vi en bred vifte af konkurrencedygtige finansierings- og leasingmuligheder.
Igennem vores samarbejdspartnere. Hvis du er i markedet efter ny bil og er i tvivl om finansiering eller leasing er den bedste løsning for dig, så se med i filmen herunder, hvor vi kigger nærmere på de to muligheder.

Uanset dit transportbehov, så kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige finansieringsløsning. Igennem vores topprofessionelle samarbejdspartnere tilbyder vi alle former for leasing og finansiering til konkurrencedygtige priser. Kontakt os endelig, hvis du har ønsker eller spørgsmål eller er i tvivl om leasing eller finansiering er det rigtige for dig.

Køb eller leasing? Kig forbi din nærmeste Pedersen & Nielsen afdeling eller kontakt os via formularen herunder. Vi står klar til at hjælpe dig og finde den helt rigtige løsning til dig.

Finansiering

En finansiering kan sammensættes på mange forskellige måder og det er helt op til dig, hvordan du ønsker at sammensætte din aftale. Hos Pedersen & Nielsen er vi altid konkurrencedygtige i markedet for bilfinansieringer, og vi står klar til at hjælpe dig med en løsning der passer netop din situation.  

Bliv ringet op

Udfyld nedenstående formular, hvis du har spørgsmål vedrørende privatleasing.

Privatleasing

Privatleasing er til dig som ikke bryder dig om usikkerhed og som gerne vil kende det månedlige bilbudget. Hos Pedersen & Nielsen tilbyder vi mange attraktive privatleasing tilbud, hvor du ikke skal gå op kompromis med ønsker eller udstyr.

Kontakt os

Har du brug for uforpligtende rådgivning, så står vi altid klar til at hjælpe - kontakt os ved at udfylde nedenstående.