Nissan X-Trail

Oplev Nissan X-Trail, en rummelig SUV, der kombinerer stil, komfort og avanceret teknologi til at levere en enestående køreoplevelse til hele familien. Fra design til drivlinje, X-Trail er klar til ethvert eventyr.

 

Udvendigt Design

Nissan X-Trail præsenterer et slankt og moderne udseende med LED-forlygter og en aerodynamisk profil. Dette design understøtter ikke kun bilens æstetik, men bidrager også til en mere effektiv brændstoføkonomi.

Nissan X-Trail tilbyder elegante 20" alufælge, der ikke blot forbedrer bilens udseende, men også bidrager til en stabil og behagelig køreoplevelse. Bilens panoramasoltag åbner op for mere naturligt lys i kabinen, og giver passagererne en følelse af mere åbenhed.

  • Samlet højde: 1720 mm
  • Samlet længde: 4680 mm
  • Samlet bredde: 1840 mm (uden spejle)

 

Indvendig komfort og fleksibilitet

Indeni tilbyder X-Trail en rummelig kabine med mulighed for op til syv sæder, hvilket gør den ideel for familieudflugter. Med høj kvalitet på materialerne tilbyder den både stil og komfort. Sæderne er nemlig ergonomisk designet og fås i både i stof og læder i to forskellige farver.

Bagagerumsvolumen varierer alt efter hvilken model du ønsker, men ligger mellem 485-585 liter med fem sæder. Både anden og evt. tredje sæderække kan slås ned, hvilket giver en en bagagerumsvolumen på mellem 1298-1424 liter alt afhængigt af model.

 

Teknologi og sikkerhed

Udstyret med den nyeste teknologi, tilbyder X-Trail en sikker og forbundet køreoplevelse. Nissans ProPILOT assistancesystem hjælper med at holde bilen i sin bane og justerer hastigheden efter trafikken, og det indbygget kort fra TomTom® bruges til at forudse f.eks. sving, kryds og afkørsler.

Derudover tilbyder X-Trail blandt andet intuitive teknologier som nødbremse for- og bagud, intelligent kollisionsradar, intelligent fartkontrol, intelligent nødbremse med genkendelse af kryds, fodgængere og cykelister samt vognbaneassistent.

 

Drivlinje og performance

X-Trail kommer med flere drivlinjemuligheder, inklusiv Nissans e-POWER system, som kombinerer en benzinmotor med en elektrisk motor for en mere brændstofeffektiv kørsel og øjeblikkelig acceleration. Derudover er der mulighed for forhjulstræk og avanceret firehjulstræk.

 

Tilpas din oplevelse

Med forskellige tilbehør og tilpasningsmuligheder kan du gøre din Nissan X-Trail personlig. Vælg mellem forskellige udstyrsniveauer og ekstraudstyr for at matche dine behov og stil. Se pris- og udstyrslisten i toppen af siden for mere info.

Nissan X-Trail er mere end bare en bil; det er en partner designet til at bringe mere glæde og komfort til dine rejser. Uanset hvor vejen fører dig hen, er X-Trail bygget til at følge med.
For mere information om Nissan X-Trail, besøg din nærmeste Nissan afdeling.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet