Stort udvalg af hybrid, plug-in hybrid og elbiler hos Pedersen & Nielsen

Vi har hos Pedersen & Nielsen et stort udvalg af hybridbiler, plug-in hybridbiler og elbiler. Se vores udvalg nedenunder, hvor du kan se hvilke modeller vi tilbyder fra KIA, Renault, Dacia, Volvo og Ford.

Besøg vores Pedersen & Nielsen afdelinger i Hjørring, Frederikshavn, Aalborg, Hadsund, Randers, Risskov og Grenaa.

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet.

Hvad er forskellen på de forskellige former for hybrid og el-motorer?

EV (Electric Vehicle) er en elbil som kun har en elmotor. 

HEV (Hybrid electric vehicles) står for hybrid. Det betyder at bilen har et batteri, hvortil der genereres strøm via forbrændingsmotoren, hvilket gør den mere miljøvenlig end en benzin/dieselbil. En hybridbil har nemlig en motor, der hovedsageligt bruger benzin som drivkraft, men den har også en elmotor, der kan bruges ved lave hastigheder, f.eks. når du kører inde i byen.

MHEV (Mild hybrid electric vehicles) betyder at bilen bliver assisteret af en elektrisk motor på særlige tidspunkter, hvor forbrændingsmotoren ofte bruger meget brændstof. Bilen kan derfor ikke køre på på ren el. 

PHEV (Plug-in hybrid electric vehicle) betyder at bilens batteri oplades både ved kørsel eller via en dedikeret opladestander Batteriet i en PHEV er både større og kraftigere, hvilket gør det muligt at køre ture på ren el.  Med en PHEV bil foregår kørsel derfor hovedsagligt på strøm, og når batteriet er ved at være fladt, træder benzinmotoren til. Benzinmotoren hjælper dog ikke kun med at holde bilen kørende. Den er nemlig også med til at lade batteriet op, så bilen hurtigst muligt kan slå tilbage på strøm igen.

KIA

KIA er en af de førende bilmærker i forhold til udvalget af plug-in hybridbiler. De har et stort modeprogram af både plug-in , mild hybrid, hybrid og elbiler. Se udvalget nedenunder:

XCEED PHEV


Den nye KIA XCEED PHEV er KIAs nye og populære CUV. Du får en plug-in hybrid bil, hvor du kan køre op til 59 km på ren el.

Kan købes fra kun 269.999 kr.

CEED SW PHEV


KIA CEED SW PHEV er en plug-in hybrid model baseret på KIAs populære Ceed biler. Med CEED SW PHEV kan du køre op til 57 km på ren el og der er plads til hele familien.

Kan købes fra kun 259.999 kr.

Sportage MHEV


KIA Sportage kommer som en Mild Hybrid model, hvor motoren hjælper i det daglige kørsel, så din bil kører længere på literen, men du kan ikke køre kun på el.

Kan købes fra kun 279.999 kr.

Optima SW PHEV


KIA Optima SW PHEV giver dig plads til hele familien og udstyret med en masse teknolgi. Optima SW PHEV kan køre op til 53 km på ren el.

Kan købes fra kun 329.999 kr.

Niro Hybrid


KIA Niro findes i tre forskellige varianter, hvor Niro Hybrid er deres bil med en elmotor, som ikke skal oplades gennem et stik, men oplader når du kører i bilen gennem den almindelige motor.

Kan købes fra kun 279.999 kr.

Niro PHEV


KIA Niro PHEV er deres plug-in hybrid model, hvor du kan oplade batteriet der hjemme. 

Kan købes fra kun 259.000 kr.

e-Niro EV 


KIA e-Niro er Niro varianternes rene elbil, hvor du den har en rækkevidde på op til 615 km. på en opladning. 

Kan købes fra kun 279.999 kr.

e-Soul EV


KIA e-Soul er en ren elbil med dens unikke design, som har en rækkevidde på op til 648 km. på en opladning. 

Kan købes fra kun 269.999 kr.

Renault

Renault var en af de første bilmærker som kom med en elbil, Renault Zoe, som nu har mange år på bagen, men bliver hele tiden opdateret med ny teknolig, nye batterier og design. Renault Zoe er derfor den mest populære elbil i Danmark. Renault har stor viden indenfor elbiler og hybrid, hvor de nu kommer med Renault CLIO og Renault Captur som hhv. hybrid og plug-in hybrid senere i 2020 med deres patenteret E-TECH teknologi, som har rødder til deres Formula 1 hold. Se Renaults udvalg af elbiler nedenunder:

Renault Zoe (EL)


Renault Zoe er den bedst sælgende elbil i Danmark, hvor den har været på markedet i nogle år og er hele tiden blevet forbedret og er lige kommet i en helt ny udgave. Renault Zoe kan køre op til 385 km på en opladning.

Kan købes fra kun 239.900 kr.

Den nye Renault Clio (HEV)


Kommer senere i 2020

Renault CLIO E-TECH Hybrid er Renaults næste skud på stammen i forhold til elektrificering af deres modeller. Den helt nye Clio får senere i år en udgave med deres E-TECH teknologi. 

Den nye Renault Captur (PHEV)

 

Kommer senere i 2020

Renault CAPTUR E-TECH plug-in hybrid er Renaults næste skud på stammen, sammen med Megane og Clio hybrid, i forhold til elektrificering af deres modeller. Den helt nye Captur får senere i år en udgave med deres E-TECH teknologi. 

Den nye Renault Megane(PHEV)

 

Kommer senere i 2020

Renault MEGANE E-TECH plug-in hybrid er Renaults næste skud på stammen af deres E-TECH hybrid biler sammen Captur og Clio. Den helt nye Megane får senere i år en udgave med Renaults innovative E-TECH teknologi. 

Dacia

Dacia kommer ind på elbil markedet i 2021 med deres Dacia Spring. Rygterne lyder på at bilen bliver den billigste elbil på markedet. Se mere nedenunder:

Dacia Spring


Kommer i 2021

Dacia Spring er Dacias bud på en elbil, hvor de lover at de lancerer markedets billigste elbil. Det forlyder at Dacia Spring har en rækkevidde på 200 km.

Volvo

Volvo er godt i gang med omstilling til el og plug-in hybrid, hvor de tilbyder næsten hele deres modelproram som plug-in hybrid. Samtidig indfører de sidst i 2020 Volvo Recharge modeller som er deres bud på luksusbiler som kører 100% på el. Se deres modelprogram nedenunder:

Volvo XC40 Recharge


Kommer sidst i 2020

Volvo XC40 Recharge er Volvos bud på en SUV på ren el.  Med over 400 km i rækkevidde, 0-100 km/t på 4,9 sekunder og kan oplade 80% af batteriet på 40 minutter, er dette en elbil der vil nået. Volvo Recharge kommer også senere til de andre Volvo modeller.

Volvo XC60 PHEV


Volvo XC60 kan nu købes som plug-in hybrid, hvor modellen har to motorer - en benzinmotor og en elmotor som hjælper hinanden. Du får en bedre brændstoføkonomi og kan køre på ren el.

Volvo XC90 PHEV


Volvo XC90 kan nu købes som plug-in hybrid, hvor modellen har to motorer - en benzinmotor og en elmotor som hjælper hinanden. Du får en bedre brændstoføkonomi og kan køre på ren el.

Volvo V60 PHEV


Volvo V60 kan nu købes som plug-in hybrid, hvor modellen har to motorer - en benzinmotor og en elmotor som hjælper hinanden. Du får en bedre brændstoføkonomi og kan køre på ren el.

Volvo V90 PHEV


Volvo V90 kan nu købes som plug-in hybrid, hvor modellen har to motorer - en benzinmotor og en elmotor som hjælper hinanden. Du får en bedre brændstoføkonomi og kan køre på ren el.

Volvo S60 PHEV


Volvo S60 kan nu købes som plug-in hybrid, hvor modellen har to motorer - en benzinmotor og en elmotor som hjælper hinanden. Du får en bedre brændstoføkonomi og kan køre på ren el.

Volvo S90 PHEV


Volvo S90 kan nu købes som plug-in hybrid, hvor modellen har to motorer - en benzinmotor og en elmotor som hjælper hinanden. Du får en bedre brændstoføkonomi og kan køre på ren el.

Ford

Ford har lanceret nogle fantastiske hybridmodeller i 2020, hvor modellerne hurtigt er blevet en kæmpe hit i Danmark. I deres modeller får du lige masser af bil for pengene med den nyeste teknologi. Se deres modelprogram nedenunder:

Ford Kuga PHEV


Den helt nye og meget populære Ford Kuga kommer nu med en genopladelig plug-in hybridmotor, hvor du også har mulighed for at køre på ren el. Elmotoren kombineret med 2,5 benzinmotor giver dig en fremragende brændstoføkonomi og ydeevne.

I slutningen af 2020 vil der også være en Ford Kuga Hybrid variant af bilen.

Ford Kuga PHEV kan købes fra kun 270.070 kr.

Ford Kuga PHEV


Den helt nye og meget populære Ford Kuga kommer også i en mild hybrid udgave, hvor elmotoren hjælper med at forøge brændstoføkonomien i bilen, men du kan ikke køre på ren el. Lige nu kan du kun få mild hybrid med diesel motoren.

I slutningen af 2020 vil der også være en Ford Kuga Hybrid variant af bilen.

Ford Kuga MHEV kan købes fra kun 325.490 kr.

Ford Puma MHEV

 

Den nye Ford Puma kommer nu med en mild hybrid motor, som hjælper EcoBoost benzinmotorer, så du får fremragende ydevene og brændstoføkonomi.

Kan købe fra kun 225.270 kr.

Ford Mondeo Hybrid

 

Hvis du har brug for en større bil med plads til hele familien og stadig vil have hybridteknolig i bilen, skal du tage et kig på Ford Mondeo Hybrid. Hybridmotoren bliver genopladet af benzinmotoren i bilen, så du skal ikke tænke på at lade elmotoren op der hjemme.

Kan købe fra kun 329.965kr.

Køb din nye hybrid-, plug-in hybrid, mild hybrid, elbil i 2020 og spar mange penge

I 2019 og 2020 skal el- og hybridbiler under 400.000 kr. ikke betale registreringsafgift. Så du sparer mange penge ved at købe din elbil i 2020. Bundfradraget er på 40.000 kr. i 2019 og 2020, og det er dette fradrag, som betyder at der ikke skal betales registreringsafgift på hybrid, plug-in hybrid, mild hybrid og elbiler der koster op til 400.000 kr. i 2020.

Registreringsafgiften indfases fra 2021 og frem for alle slags hybrid- og elbiler

Frem til udgangen af 2022 skal alle elbiler gradvist betale registreringsafgift. Her er lidt information om registreringsafgiften for de næste par år:

  • 20 procent af satsen til og med 2020 (Bundfradraget betyder, at elbiler op til 400.000 kr. i 2019 og 2020 ikke betaler registreringsafgift.)
  • 65 procent af satsen i 2021
  • 90 procent af satsen i 2022
  • 100 procent af satsen i 2023 og frem

Køb din nye hybrid-, plug-in hybrid, mild hybrid, elbil hos Pedersen & Nielsen

Vi er autoriseret forhandler af hybridbiler, plug-in hybridbiler, mild hybridbiler og elbiler, hvor vi har et stort udvalg af forskellige typer biler. Du kan nemt få en hybrid- eller elbil med plads til hele familien, eller blot en elbil som primært skal bruges til bykørsel.

Bliv ringet op

Få et uforpligtende tilbud, book en prøvetur eller bliv kontaktet

Udfyld nedenstående formular, så ringer vi dig op.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.