Autoriserede Renault værksteder hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning - få serviceret din Renault

Autoriseret Renault service og serviceeftersyn

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Renault værksted. Vi tilbyder serviceeftersyn efter Renaults forskrifter og vi bruger kun originale reservedele.

Book tid på værkstedet  Kontakt  

Hvad er forskellen på Renault service og serviceeftersyn?

Et Renault service og serviceeftersyn er det samme, men har forskellige navne, hvor der også er nogle der blot kalder det bilservice. Kært barn har mange navne.

 

Er det nødvendigt med service af bilen?

Det kan være fristende at spare penge ved at springe serviceeftersynene over, hvis du ikke føler der er noget galt med bilen.

Når der bliver lavet service efter bogen hos os, går vi også ind og forebygger eventuelle fejl, så du undgår sammenbrud og dyre reparationsregninger på længere sigt.

Derudover kan vores computere se fejl, du måske ikke kan føle eller har lagt mærke til. Derudover kan et service også give dig tryghed når du kører, da du ved bilen kører som den skal, og alle sikkerhedssystemerne i bilen virker.

Man kan med fordel tegne en serviceaftale hos os, hvor du betaler en fast lav månedlig ydelse, og du skal ikke tænke på uforudsete udgifter til værkstedet vedrørende blandt andet service. Læs mere om Pedersen & Nielsen Serviceaftale her.

 

Hvor lang tid tager et Renault serviceeftersyn?

Tiden på et serviceeftersyn varierer blandt andet alt efter hvilken model du har, hvor langt den har kørt, alderen på bilen og hvornår bilen sidst har været til service. Hvis vores mekanikere finder dele som er slidt op eller defekte, kan det tage længere tid at reparere bilen, men du får selvfølgelig besked fra os, inden vi går i gang med reparationen.

Hvis du skal bruge en lånebil mens din bil er til service, har vi lånebiler til rådighed til en skarp pris. Kontakt vores nærmeste værksted og hør mere.

 

Hvor tit skal bilen til serviceeftersyn

Alt efter hvilken Renault model du har, er der forskellige serviceintervaller, men intervallerne er bestemt ud fra antal kilometer du har kørt og/eller hvor gammel bilen er. I de fleste nyere biler, vil bilen selv sige til, når det er tid til service.

Du bør altid kontakte os, hvis du har mistanke om at der er noget galt med din bil, selvom du ikke er tæt på serviceintervallet.

 

Hvordan foregår et Renault service og serviceeftersyn, og hvad er inkluderet?

Et Renault service (også kalder serviceeftersyn) er en grundig kontrol af din Renault, hvor vi gennemgår din bil efter alle bilmærkets forskrifter, og du kan være sikker på at du beholder bilens fabriksgaranti.

Et regelmæssigt service på et autoriseret værksted er både med til at øge værdien og levetiden på din bil.

På vores Renault værksteder bruger vi kun originale reservedele som er godkendt af Renault, så du er sikker på at kvaliteten er i orden.

Du kan booke tid til service online her.

 

Hvad koster et Renault service?

For os er det vigtigt at du er velinformeret om det arbejde, der foretages på din bil og prisen på dit serviceeftersyn.

Det er svært at vurdere prisen på service inden du kommer ind til os, da det afhænger af mange faktorer såsom: model, antal kørte kilometer, alderen og meget mere. Vi giver dig et konkret tilbud på service til din bil, inden vi går i gang. Hvis vi skal foretage nogle reparationer, som ikke er aftalt på forhånd, kontakter vi dig, inden vi går i gang med reparationerne.

 

Du beholder din Renault fabriksgaranti

Hvis der stadig er fabriksgaranti på din bil, er det vigtigt, at vores værksteder går din bil igennem efter bilmærkets forskrifter og servicebog.

Når du overholder serviceintervallerne, er det din sikkerhed for at forebygge eventuelle problemer med din bil, sikrer en højere gensalgsværdi samt at du stadig beholder din fabriksgaranti.

Husk at få et stempel i servicebogen, når din bil har været til service. Dette gør at din bil får en højere gensalgsværdig, samtidig med at man kan se hvornår og hvor de sidste har fået service.

Har du en bil der er ældre end 5 år? Så tilbyder vi et specielt serviceeftersyn til din bil, som er tilpasset biler over 5 år gammel. Se mere her.

 

Renault Serviceeftersyn helt efter bogen og bilmærkets forskrifter

Når du har din bil til service hos et autoriseret værksted, kan du være 100% sikker på at du beholder din fabriksgaranti.

Når vi som autoriseret Renault værksted giver din bil et service, går vi gennem alle bilmærkets forskrifter. Vores mekanikere er trænet af Renault i netop at håndtere alle slags Renault modeller og vi har det nyeste testudstyr, så vi hurtigt og nemt kan fejlfinde på din bil.

Efter garantien er udløbet, er det stadig en god idé at overholde serviceintervallerne, da vi kan forebygge eventuelle uventede driftstop, så du undgår dyre værksted- og reparationsregninger.

 

Har du brug for en lånebil imens din bil er på værkstedet?

Vi er klar over, at det kan være svært at undvære din bil, når den skal have service. Derfor tilbyder vi at du kan få en lånebil for en fast lav pris.

 

Hvad nu? Min bil skal til service

Du kan nu vælge at booke en værkstedstid online eller kontakte din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault-afdeling.

Book en værkstedstid til service online her.

Kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Renault afdeling her.

 

Renault værksted Aalborg

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Aalborg. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Renault værksted Frederikshavn

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Frederikshavn. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Renault værksted Randers

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Randers. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Renault værksted Risskov

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Risskov. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Renault værksted Grenaa

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Grenaa. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

Renault værksted Aabenraa

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Aabenraa. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

Renault værksted Sønderborg

Få lavet service og reparationer på vores Renault værksted i Sønderborg. Vi står klar til at hjælpe dig og din Renault.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her