Autoriserede KIA værksteder hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning - få serviceret din KIA

Autoriseret Kia service og serviceeftersyn

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er autoriseret Kia-værksted. Vi tilbyder serviceeftersyn efter Kias forskrifter og vi bruger kun originale reservedele.

Besøg et af vores autoriserede Kia-værksteder i Randers, Risskov eller Hadsund, hvor vi står klar til at hjælpe. Du kan både booke tid online eller kontakte dit nærmeste Pedersen & Nielsen Kia-værksted via telefon eller mail.

Book din værkstedstid online

Er det nødvendigt med service sin Kia?

Det er ikke nødvendigt at have din bil til service, da det ikke er lovpligtigt.

Dog er det altid en god idé at få lavet service på ens Kia løbende, så vi kan forebygge eventuelle problemer og fejl med bilen, inden de opstår og giver høje værkstedsregninger.

Det kan selvfølgelig altid være fristende at springe Kia serviceeftersynet over og spare pengene, men på den lange bane sikrer vi bilen fungerer optimalt og giver dig en højere gensalgsværdi.

Du kan med fordel tegne en serviceaftale hos os, hvor du betaler en fast lav månedlig ydelse, og du skal ikke tænke på uforudsigelige udgifter til værkstedet, når din bil blandt andet er serviceeftersyn. Læs mere om Pedersen & Nielsen Serviceaftale her.

 

Hvor lang tid tager et Kia serviceeftersyn?

Vi kan ikke sige på forhånd hvor lang tid et Kia service tager for lige præcis din bil, da der er mange faktorer som går ind og påvirker tiden. Det er blandt andet: hvilken model du har, hvor langt den har kørt, alderen på din bil, hvornår den sidst har været til service og meget mere.

Når du indleverer bilen til en af vores autoriserede Kia værksteder, giver vi dig et bud på, hvor lang tid service vil tage, hvor vi aftaler hvad vi kontrollerer på bilen og hvad prisen bliver.

Hvis vores Kia mekanikere finder dele på bilen som er slidt helt op eller defekte, tager vi kontakt til dig, og giver dig besked, og hører om vi skal udskifte delene. Vores mekanikere går først i gang, når du har sagt ja til det.

 

Hvor tit skal din Kia til serviceeftersyn

Serviceintervallerne varierer alt efter hvilken Kia du har. Intervallerne er som regel efter x antal kilometer eller efter x antal dage, hvad end der måtte komme først. I de fleste nyere KIA modeller, vil bilen selv sige til, når du skal have den til service.

 

Hvordan foregår et Kia service og serviceeftersyn, og hvad er inkluderet?

Når du indleverer din Kia til en af vores autoriserede Kia værksteder, får vi aftalt prisen og hvor lang tid serviceeftersynet tager.

Vi giver din Kia en grundig kontrol og gennemgår den fra A-Z helt efter bogen og bilmærkets forskrifter, så du kan være sikker på, at din bil virker optimalt.

Hvis der skal laves nogle reparationer bruger vi kun originale reservedele, som er godkendt af Kia. Normalt giver vi 24 måneders garanti på de fleste reservedele.

Når vi er færdige med serviceeftersynet giver vi dig et stempel i servicebogen, og du beholder din fabriksgaranti, da vi er et autoriseret Kia værksted.

Du kan booke tid til service online her.

 

Hvad koster et Kia service?

For os er det vigtigt at du er velinformeret om det arbejde, der skal foretages på din bil og prisen.

Det er svært at vurdere prisen på Kia serviceeftersynet inden du kontakter os, da prisen afhænger af mange faktorer såsom: model, antal køre kilometer, alder, stand og meget mere.

Vi giver dig et konkret tilbud på bilens service inden vi går i gang. Hvis vi skal foretage nogle reparationer, som er udover det aftalte, kontakter vi dig inden vi går i gang med reparationerne.

 

Kia 7+ Service

Din bil er dækket af Kias fantastiske fabriksgaranti på hele 7 år eller 150.000 km. Det betyder at du ikke har skulle bekymre dig om reparationer på din Kia.

Når din bliver ældre, vil den også kræve mere vedligeholdelse, og netop derfor tilbyder vi Kia 7+ Service, som sikrer at din KIA bliver gennemgået og kontrolleret regelmæssigt.

Du har mulighed for at tilkøbe flere ydelser, hvis det bliver aktuelt. Tag en snak med en af vores lokale Kia værksteder, for at høre mere om Kia 7+ service.

 

Du beholder din Kia fabriksgaranti

Når du får lavet dit serviceeftersyn hos et af vores autoriserede Kia værksteder, er det din sikkerhed for, at du beholder fabriksgaranti samt vi giver dig et stempel i servicebogen.

Når du overholder serviceintervallerne til din bil, er det din sikkerhed for at forebygge eventuelle problemer med din bil og sikrer en højere gensalgsværdi.

 

Kia Service helt efter bogen og bilmærkets forskrifter

Når vi har din bil til service, kan du være 100% sikker på af vi kontrollerer din bil efter bilmærkets forskrifter.

Vores mekanikere er trænet af Kia i netop at håndtere alle slags Kia modeller og vi har det nyeste testudstyr, så vi hurtigt og nemt kan fejlfinde på din bil.

Efter garantien er udløbet, er det stadig en god idé at overholde serviceintervallerne, da vi kan forebygge eventuelle uventede driftstop, så du undgår dyre værksted- og reparationsregninger.

 

Har du brug for en lånebil imens din bil er på værkstedet?

Vi er klar over at det kan være svært at undvære sin bil, når den skal til service. Derfor tilbyder vi at du kan få en lånebil for en fast lav pris.

Kontakt vores nærmeste værksted og hør mere.

 

Book en værkstedstid til service online

Book en værkstedstid online, hvor du selv kan bestemme dato og tidspunkt, hvor det passer bedst med din hverdag at få serviceret din bil. Book en værkstedstid til service online her.

Du kan også kontakt din nærmeste Pedersen & Nielsen Kia afdeling her.

 

Kia værksted Randers

Få serviceret din Kia på vores autoriseret værksted i Randers.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Kia værksted Risskov

Få serviceret din Kia på vores autoriseret værksted i Risskov.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her

 

Kia værksted Grenaa

Få serviceret din Kia på vores autoriseret værksted i Grenaa.

Book værkestedstid her

Kontakt vores værksted her